به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «رضا رحمانی» با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی برای تأمین اقلام و کالاهای مرتبط با کرونا پای کار آمدند، افزود: این شرکتها ۱۳۶ میلیارد تومان برای تأمین کالاها و اقلام مورد نیاز اختصاص دادند.
وی یادآورشد: قبل از شیوع کرونا ظرفیت تولید ماسک در کشور ۷۰۰ هزار قطعه و میزان تولید آن ۳۰۰ هزار قطعه بود اما با شیوع کرونا واحدهای تولیدی را سه شیفته و شبانه روزی کردیم.
رحمانی با بیان اینکه در این راستا تمام اقدامات ما زیر نظر پروتکلهای وزارت بهداشت بوده است و با ستاد ملی مبارزه با کرونا هماهنگ عمل کردیم، افزود: تولید مواد شوینده نیز از اسفند ماه ۹۸ تا کنون ۸ برابر و تولید الکل نیز ۲۰ برابر شده است.
وزیر صنعت، معدن وتجارت بیان کرد: تولید دستکش بیش از ۲ برابر شده است، پیش از کرونا ۲ میلیون تولید میکردیم، الان ۴.۵ میلیون عدد تولید میکنیم.
وی بااشاره به اهمیت افزایش تولید شویندهها برای مقابله با انتشار ویروس کرونا اظهارداشت: ظرفیت واحدهای تولید کننده شویندهها نیز از ۵۰ به ۹۰ درصد افزایش یافته است.
رحمانی گفت: تولیدات روزهای اول ما به بیمارستانها ارسال شده است، در ۱۰۴ واحد تولیدی مرتبط با اقلام و کالاهای مربوط به مقابله با کرونا، بازرس مقیم از ۱۰ اسفند ۹۸ مستقر شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تمام تولیدات ما به وزارت بهداشت تحویل داده میشود و توزیع زیر نظر و با نظارت و کنترل وزارت بهداشت انجام میشود.
وی با بیان اینکه همه اقدامات در ارتباط با تولید کالاهای مرتبط با کرونا توسط بخش خصوصی انجام شده است، گفت: ۱۰ میلیون عدد ماسک نیز توسط ایمیدرو تأمین و تحویل وزارت بهداشت شده و واردات ماسک نیز تاکنون حدود ۲۰ میلیون عدد بوده است.
وی با بیان اینکه همه معاونتهای مرتبط در وزارتخانه پای کار آمدند و همکاری مردم مثال زدنی است، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام هم پای کار آمدند، اصناف و اتحادیهها و بسیج اصناف هم برای کمک و مقابله با کرونا همکاری کردند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: هم اکنون اتحادیه پوشاک تهران روزانه ۵ هزار لباس بیمارستانی به مراکز درمانی تحویل میدهد.