نماینده مردم کنگاور در مجلس گفت: یک سال به پایان دولت مانده، اما همه چیز رها شده و حال مردم خوب نیست.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی رضایی نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان ارائه گزارش سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: با توجه به اینکه برای کالاهای اساسی نظیر گوشت و مرغ ارز دولتی با قیمت ۴۲۰۰ تومان اختصاص یافته و مدام مطرح میشود که ذخایر کافی در این حوزه وجود داشته و حتی در ماههای گذشته بحث امحای جوجههای یک روزه مطرح شد، این سوال پیش میآید که علت افزایش سرسام آور قیمتها چیست؟
وی افزود: براساس آمارها در سالهای گذشته رشد اقتصادی بدون نفت تقریباً صفر بوده و صادرات غیرنفتی به لحاظ ارزشی معادل صفر بوده است، حال این سوال پیش میآید که دولت و شما چه برنامهای برای حمایت از تولید و صادرات غیرنفتی دارید؟ وزیر امور خارجه در سخنان امروز خود در مجلس گفت که روابط بسیار خوبی با همسایگان و کشورهایی مثل چین و روسیه برقرار شده، از طرف مطرح کرد که در برجام سر آمریکا را کلاه گذاشتیم و در گذشته نیز گفته بود که تحریمهای سازمان ملل برداشته شده و از ذیل فصل ۷ منشور خارج شده ایم.
وی خطاب به مدرس خیابانی گفت: به بازار بروید و ببینید مردم چه میگویند. داد مردم درآمده است و شما هر روز جلسه میگذارید. یک سال به پایان دولت مانده، اما همه چیز رها شده و حال مردم خوب نیست.
وی ادامه داد: به بازار بروید و ببینید مردم چه میگویند. داد مردم درآمده است و شما هر روز جلسه میگذارید. یک سال به پایان دولت مانده، اما همه چیز رها شده و حال مردم خوب نیست.
وی خطاب به سرپرست وزارت صمت تصریح کرد: تمام این موارد نشان میدهد که دلیل افزایش بی سابقه نرخ ارز و گرانی، ناشی از سیاستهای داخلی و اقتصادی است، حال تحلیل شما از گرانیها چیست؟ چرا قیمت ارز و گرانیها را مدیریت نمیکنید؟ در شرایط کنونی قیمت مرغ از ۸ هزار تومان به ۱۸ هزار تومان، برنج از ۱۷ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان، قیمت خودرو از ۲۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و شاهد گرانی قیمت در بازارهایی مانند مصالح، آهن، فولاد، سیمان، روغن، کود، سم، مسکن، نهادههای دامی و کشاورزی هستیم.
رضایی افزود: ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا از نظر ذخایر معدنی است، ولی سهم صادرات مواد معدنی از تولید ناخالص داخلی، بسیار اندک است. مهم نیست چه کسی وزیر میشود. وزیر برکنار شد که وضع بهتر شود، اما این مسئله محقق نشد! در شرایط کنونی اگر نگوییم سرمایه اجتماعی را در کشور از دست داده ایم، باید بگوییم که موجب بدبینی آنها شده ایم.