وزیر بهداشت ضمن تاکید بر کاهش تردد گروههای هدف و پرخطر در جامعه، عنوان کرد: توجه شود که دولت الکترونیک باید برای این گروهها بیشتر فعال باشد، آموزش و پزشکی از راه دور بیشتر برای آنها پیاده شده و از این افراد مراقبت بیشتری شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نشست بررسی وضعیت نیروی انسانی حوزه سلامت با تاکید بر موضوع مدیریت و مقابله با کرونا به ویژه در ماههای آینده، با حضور وزیر بهداشت، معاونین و همچنین مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزار شد و سعید نمکی در این نشست گفت: در شرایط کنونی باید تمهیدات بلندمدتی را برای تقویت منابع انسانی حرفهای در حوزه سلامت بیندیشیم. زمانیکه بیماران در بیمارستانها بستری میشوند، هیچ چیزی به اندازه مراقبت صحیح و مناسب از آنها اهمیت ندارد.
تمرکز وزارت بهداشت بر گروههای هدف و پرخطر جامعه در مواجهه با کرونا
وی افزود: برای ماههای آینده بر روی گروههای هدف و پرخطر جامعه مانند افراد بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماریهای زمینهای که حدود ۸ میلیون نفر هستند، تمرکز میکنیم، چراکه فقط ۱۲.۳ درصد از مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ مربوط به افرادی بوده که سن بالا یا بیماری زمینهای یا سایر عوامل خطر مانند چاقی نداشته اند و مابقی جزو گروههای پرخطر بوده اند.
تاکید بر کاهش تردد گروههای هدف و پرخطر در جامعه
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر کاهش تردد گروههای هدف و پرخطر در جامعه، عنوان کرد: توجه شود که دولت الکترونیک باید برای این گروهها بیشتر فعال باشد، آموزش و پزشکی از راه دور بیشتر برای آنها پیاده شده و از این افراد مراقبت بیشتری شود.
نمکی با بیان اینکه کیفیت مراقبت در بیمارستانها بر بهبود حال بیماران کووید ۱۹ تاثیر زیادی دارد، گفت: منحنی مرگ و میر و ابتلا به کرونا نشان میدهد که میزان مرگ و میر به مرور فاصله بیشتری از ابتلا به کرونا گرفته و تعداد بهبودیافتگان در حال افزایش است که این موضوع نشان دهنده مراقبت مناسب از بیماران کووید ۱۹ است.
وی اظهار کرد: برنامه کاملی برای تقویت نیروی انسانی حرفهای حوزه سلامت برای ماههای آینده در حال تهیه است که چند بُعد دارد. یکی مربوط به استخدام است، اما در مورد تیم تخصصی و فنی مدیریت بیماری در کشور در برخی رشته ها، کمبودهایی داریم که ناشی از آموزش و یا تعداد ناکافی است.
وزیر بهداشت یادآور شد: با کمک معاونتهای پرستاری، بهداشت، آموزشی، توسعه و درمان و همچنین همفکری با استاد ایرج فاضل و دکتر لاریجانی، بستهای برای حل مشکلات نیروی انسانی در شرایط کنونی در حال تهیه است که امیدوارم به زودی و پس از نظرات کارشناسی به جمع بندی برسد.
گفتنی است، در این نشست گزارش مفصلی از وضعیت و نیازمندیهای نیروی انسانی در حوزههای پرستاری، پزشک عمومی، رادیولوژی، پزشک متخصص و فوق تخصص، آزمایشگاه و داروسازی در کشور توسط دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ارائه و توسط اعضای این نشست مورد بررسی قرار گرفت.