به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد با اشاره جزئیات ایجاد طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مردم برای مهارت آموزی فرزندان خود هزینه میکنند، اشکال از ما است که مدرکی را در اختیار آنها قرار میدهیم که خاصیتی ندارد.
طهرانچی افزود: فکر کنید این دانشجویان، فرزندان خود ما هستند، پدری که هزینه سه دانشجوی دانشگاه آزاد را پرداخت کرده و هر سه فرزند وی مدرک دریافت کرده و در خانه نشسته و بیکار هستند، به ما چه میگوید؟
رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: میگوید، پدر مرا درآوردید، پول من را گرفتید به جای آنچه دادید؟ فکر کنید چگونه این فرایند را عوض کنیم؟ میشود و شده، برای همین آمدیم و یک طرحی را اجرا کردیم، اوایل که به دانشگاه آزاد آمده بودم به اتاق بازرگانی اصفهان مراجعه کردم پرسیدم آقایان چرا دانشجوی ما را پذیرش نمیکنید، گفتند دانشجوی ۲۴ و ۲۶ ساله دانشگاه آزاد که به کارخانه مراجعه میکند میگوئیم آچار بیاورد، یک آچار دیگر میآورد برای همین کارگرهای کارخانه میخندند و دانشجو شما قهر کرده و از روز بعد مراجعه نمیکند.
وی اظهار کرد: و یا به دانشجو میگوئیم وسیلهای را بردارد وقتی دستش روغنی شده و فشار سنگینی به وی وارد میشود با خود فکر میکند که با این کار کمر درد میگیرد و بهتر است در جایی مشغول به کار شود که درآمد سهلالوصول تری دارد.
طهرانچی تاکید کرد: در این نشست عنوان شد دانشجویان در کارخانه نمیماندند، گفتیم چه کار کنیم؟ برای همین پیشنهاد دادیم صنایع مختلف همزمان با تحصیل این دانشجویان را پذیرش کنند که این پیشنهاد پذیرفته شد و اسم طرح مذکور را «طرح پویش» گذاشتیم.
وی افزود: دانشجوی ۱۸ سالهای که وارد دانشگاه و این طرح میشود توسط دانشگاه آزاد و کارخانههای مجری مصاحبه میشود به عنوان دانشجو در دانشگاه تحصیل کرده و به عنوان کارگر کارخانه فعالیت میکند.
طهرانچی تصریح کرد: همه شرکتها، تأمین اجتماعی و وزارت کار را نیز پای این طرح آوردیم در همه شهرها حدود ۲۵۰۰ دانشجو را تحت پوشش طرح پویش پذیرش کردهایم به طوری که خود صنایع شروع به تبلیغ این طرح کرده و از دانشجویان خواستند در قالب طرح پویش، دانشجوی دانشگاه آزاد شوند و اخیراً طرح پویش از سوی دانشگاه آزاد ابلاغ شده است.