به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین آشتیانی، رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران گفت: سازمان امور مالیاتی برای تسلیم اظهارنامههای مالیاتی، زمان بیشتری- حداقل تا شهریورماه- به اصناف بدهد تا ضمن جلوگیری از تجمع افراد با خیال راحت تری آن را انجام دهند.
وی در ادامه در رابطه با تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتهای مستقیم بیان داشت: از آنجایی که سازمان تبصره ماده ۱۰۰ را به اتحادیههای صنفی ابلاغ کرده به تمام اعضای زیرمجموعه خود به طرق مختلف، چه از طریق پیامک و یا در فضای مجازی اطلاع رسانی کامل انجام شده و درصدی از اعضا نیز تا حدودی این قانون را تا به امروز انجام داده اند.
آشتیانی با اشاره به صدمات غیرقابل جبرانی که ویروس کرونا و تعطیلیها بر بدنه کسب و کار و اصناف وارد آورد گفت: شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تعطیلیهای پی در پی واحدهای صنفی، موجب شد بیش ار ۳۰ درصد از واحدهای اجارهای در این صنف تعطیل و صاحبان آن پروانههای خود را باطل کنند، چرا که توان پرداخت هزینههای جاری را نداشتند خصوصاً کسبه بازار و پاساژهای مولوی خالی از مشتری شد.
وی افزود: در بسیاری از مناطق برای قانونمند شدن این افراد هزینههای زیادی به جهت نیروی انسانی و یا مالی شده بود تا موفق به صدور پروانه کسب برای افراد بدون پروانه شده بودیم. شیوع کرونا و تعطیلیهای ناشی از آن زحمت این تلاش را از بین برد و ماندیم با اعضایی که با زیانهای بسیار و بیکار در تلاش برای گذران حداقل امورات زندگی خود روربه رو شدند.
آشتیانی ادامه داد: دولت در ابتدای بحران ویروس کرونا، وعدههای زیادی از جمله واگذاری وامهای ۱۲ میلیون تومانی با درصد سود مشخصی داد که نه تنها پرداخت نشد؛ بلکه مقدار و شرایط آن برای واحدهای صنفی پارچه فروشان کفایت هزینههای معمولی حاملهای انرژی را هم نمیکند. اجاره بهای بالای مغازهها کمر این صنوف را شکست، ۱۲ میلیون به چه کار میآمد که آن را هم نداد.