به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دستگاه خشک کن رسانشی میوه و مواد غذایی با فناوری گرمایش القایی از سوی وحید رستم پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و احمد پیری دکترای مکانیک بیوسیستم و سید حجت موسوی کارشناس ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه اروميه طراحی و ساخته شده است.
دستگاه خشک کن مذکور بر اساس فناوری القایی- تماسی عمل میکند و میتوان از آن برای خشک کردن طیف وسیعی از محصولات کشاورزی استفاده کرد. توسعه این فناوری در خشک کنها برای اولین بار توسط این تیم انجام شده و در واقع اين خشک کن دارای هیچ نمونه مشابه داخلى و خارجی نیست.
فناوری منحصر به فرد استفاده شده در این خشک کن باعث شده تا دستگاه مذکور نسبت به خشک کنهای موجود دارای مزایای انحصاری. قابلیت خشک کردن طیف وسیعی از محصولات، کیفیت بالای محصول خشک شده، مصرف انرژی کم، زمان کوتاه خشک کردن و ساختار و کاربردى ساده باشد.