سارا صباحی ، معاون علمی بسیج دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: زمانی که ساداتی نژاد برای گرفتن رای اعتماد بعنوان وزیر پا پیش گذاشتند، ۸۹ صفحه طرح چگونگی اجرا در بخش کشاورزی را دادند، اما متاسفانه تا کنون هیچ یک از شعارهای آن طرح نه تنها محقق نشده بلکه اقداماتی، چون منع صادرات دام، منع صادرات گوجه و هندوانه و... به بهانههای واهی، نابودی مرغدار و دامدار و اجباری کردن کشت قراردادی برای گندمکاران را نیز اجرا شده است.
وی افزود: چندی قبل که متن ارسالی کشت قراردادی را مطالعه میکردم تقریبا اطمینان داشتیم کشاورزان گندمکار آن را وتو خواهند کرد و هیچکس با این شرایط حاضر نخواهد شد گندم تولیدی اش را به چنین فرجامی بسپارد.
صباحی اضافه کرد: گویا بنا دارند به هر ضرب و زور و دستوری شده، خنجر کشت قراردادی را بر پیکره تولید گندم فرو کنند و گندمکاران باید امسال در این قالب، تولید کنند و اگر نپذیرند، مراکز جهاد کشاورزی از دادن کود پایه و بذر و کود سرک و... خودداری خواهند کرد. همچنین یک اپلیکیشن طراحی کرده اند که کشاورز مجبور است برای کشت قراردادی گوشی لمسی تهیه کند و اطلاعات محرمانه معیشت خود را روی یک اپ ناامن که هشدار امنیتی آن به محض تایید نصب، مشاهده میشود دودستی به آنان تقدیم کند و قس علی هذا...
وی یادآور شد: کشت قراردادی با مشخصات کنونی نه تنها ناقص که خیانت به تولید گندم است.چرا باید یک کشاورز بپذیرد پیشاپیش سرنوشت گندم تولیدی اش را در ازای هیچ، به دولت بسپارد که حتی توان اثبات نیت خیر خود را ندارد؟