به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهرامی احسان معاون فرهنگی دانشگاه تهران در نشست خبری نمایشگاه کار دانشگاه تهران که امروز برگزار شد، گفت: بنیادی بودن دانش در تولید علم و صنعت و فناوری و نقش دانش و دانشگاه در ایجاد تحولات سریع و موثر بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: امیدوارم دانشگاه تهران پرچمدار این جریان باشد و بتواند اقتضائات صنعت را به دانشگاه بیاورد و مهمتراز آن دانشجویان و اساتید بتواند با این پیوند از منافع مادی و از رشد و بالندگی بهرهمند کند اتفاقی که در نمایشگاه کار میافتد بر این است که یکی از دغدغه دانشجویان که ورود به بازار کار و کار آفرینی است پوشش دهد.
فرشته امین، مدیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه تهران در ادامه گفت:هدف از این نمایشگاه تعامل دانشجویان با کارفرمایان است همچنین ارتباط با محیط کسب و کار است.نمایشگاه از ۱ تا ۳ خرداد در مصلی دانشگاه برگزار میشود.
وی افزود: نمایشگاه کار رویدادی است که هر ساله در دانشگاه های معتبر دنیا به صورت روتین برگزار می شود. در این نمایشگاه رویایی کارجو و کارفرما در محیط حرفه ای را شاهد خواهیم بود؛ هدف از برگزاری این نمایشگاه این است که دانشجویان و فارغ التحصیلان و کارجویان بتوانند تعامل مستقیم و بدون واسطه با کارفرمایان داشته باشند و از فرصت های شغلی، کارآموزی و حمایت های سازمان ها بهره مند شود.
مدیر مرکز توسعه مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه و دبیر علمی نمایشگاه کار افزود: امسال در نمایشگاه کار دانشگاه تهران برنامه های متعددی برنامه ریزی شده است و وجوه متمایز این رویداد با رویدادهای سابق، حضور سازمان های مختلف در صنایع مختلف مثل حوزه پرداخت، خودرو و خودروسازی و ... است. تاکید ما برای انتخاب سازمان ها این بوده که حتما بتوانند فرصت های کارآموزی و آموزشی را برای دانشجویان فراهم کنند.
امین ادامه داد: سامانه ای تعبیه شده که از یک ماه گذشته باز شده و کارجویان و کارفرمایان در این سامانه ثبت نام کرده و پروفایل برای آن ها ایجاد شده و کارفرمایان فرصت های شغلی و کارجویان نیاز کاری خود را ثبت کرده اند، این سامانه بعد از نمایشگاه تحت عنوان «سامانه کاریابی دانشگاه تهران» رونمایی خواهد شد.
وی ضمن بیان این مطلب که امسال ۲۵ تا ۳۰ کارگاه آموزشی با رویکرد آماده سازی برای ورود به صنعت برگزار می شود، گفت: تلاش این بوده که در کارگاه های هدفمند از مدرسانی که در صنعت بوده و حرفه ای هستند، استفاده شود. دانشجویان می توانند از این فرصت کوتاه به نحو احسن استفاده کنند و مباحثی مثل آموزش مصاحبه شغلی، تکمیل رزومه، آشنایی با تکنولوژی ها و مشاغل فریلنسری را آموزش ببینند.
مدیر مرکز توسعه مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه و دبیر علمی نمایشگاه کار با اشاره به برگزاری برنامه تاک شو در این نمایشگاه گفت: در این برنامه از مدیران عامل سازمان ها و افرادی در حوزه کسب و کار موفق و برند هستند، دعوت کرده ایم تا دانشجویان و کارجویان پای صحبت های این افراد بنشینند.
امین خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه همچنین مسابقه ایده برتر برگزار می شود که براساس آن از کارفرمایان خواستیم چالش های خود را در حوزه های مختلف مطرح کنند و کارجویان بر مبنای علایق خودشان چالش ها را انتخاب، تحلیل و بررسی می کنند و ایده های خود را از طریق سامانه ای ارائه می کنند و تیم داوری این ایده ها را بررسی و ایده برتر تقدیر خواهد شد.
وی اضافه کرد: در حاشیه این نمایشگاه نشستی با حضور مدیران ارشد و تصمیم گیرندگان حوزه اشتغال کشور در سه بخش سازمانهای دولتی، دانشگاه و صنعت در محل خانه گفتگوی دانشگاه تهران با هدف شناسایی مشکلات حوزه اشتغال جوانان و ارائه راهکارهای اجرایی برگزار میشود.
مدیر مرکز توسعه مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه و دبیر علمی نمایشگاه کار افزود: در این نمایشگاه همچنین پاویون مشاوران سازمان ها برگزار خواهد شد و در این راستا از سازمان ها خواسته ایم، افرادی که می توانند خدمات مشاوره ای در حوزه آشنایی با سازمان، ارائه فرصت های شغلی و کمک به دانشجویان برای انتخاب شغل بهتر داشته باشند به ما معرفی کنند. همچنین مشاورانی از بین اعضای هیات علمی، مرکز مشاوره دانشگاه و دانشکده کارآفرینی در این پاویون حضور پیدا خواهند کرد.