به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، عباسعلی زمانی در نشست خبری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان، گفت: پارک علم و فناوری جایی است که یکسری از ایده ها، هستهها و شرکتها در کنار هم فعالیت کرده و با هم افزایی برای توسعه استان کمک میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه بین دانشگاه و صنعت در کشور خلأ وجود دارد، افزود: تأسیس پارکها برای پر کردن این شکاف است.
زمانی با بیان اینکه پارک استان زنجان خیلی دیر و در سال ۱۳۹۶ تاسیس شد و از این جهت جوانترین پارک کشور است، گفت: همه اماکن و ساختمانهای پارک و علم فناوری استان استیجاری است، با وجود این مشکلات در حوزه نیروی انسانی نیروی جوان و پر انرژی داریم که واقعا به صورت جهادی کار میکنند.
وی به تامین برخی زیرساختهای مورد نیاز پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و گفت: پنج هکتار زمین در محدوده عوارضی زنجان - قزوین برای شرکتهای فناور اختصاص یافته که مطالعات اولیه برای قطعه بندی آن انجام شده است.
این مسوول به لزوم ورود فرهنگ کمکهای خیران در حوزه فناوری تاکید کرد و افزود: در این راستا برای نخستین بار در استان، یک شرکت بخش خصوصی، زمین نیم هکتاری جنب پارک گلستان را به پارک استان هبه کرد و قرار است مرکز فناوریهای انرژیهای تجدیدپذیر استان در آن تاسیس شود.
زمانی با بیان اینکه چالشهای عمده پارک شامل تامین زیرساختها و زمین تملیکی برای استقرار هستهها و شرکت هاست، گفت: در زمان حاضر ۶۰ شرکت در نوبت استقرار در پارک هستند و تا آخر سال شاید این رقم به ۲۰۰ شرکت برسد.
وی خاطرنشان کرد: پارک استان زنجان برای مجموع فعالیتهای خود دست کم به ۱۵۰ هکتار زمین نیاز دارد.
رییس پارک علم و فناوری استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه در مجموعه کاسپین با حضور ۲۰ دستگاه اجرایی و پنج شرکت از ۱۱ تا ۱۳ آذرماه برگزار میشود.
زمانی افزود: علاقهمندان در روزهای برگزاری این نمایشگاه میتوانند از ساعت ۱۶ تا ۲۱ از غرفهها بازدید کنند.