به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری «العربی الجدید»، آنروا در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس افزود: بیش از نیمی از زیرساختهای متعلق به آنروا در نوار غزه بمباران شده و بیشتر آنها ساختمانهای مدارس بوده است.
آنروا اضافه کرد: شمار زیادی از این مدارس به طور کامل ویران و غیرقابل استفاده شده و این درحالی است که بسیاری از این مدارس به عنوان پناهگاههای آوارگان مورد استفاده قرار میگرفت.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی از تلاش تیمهای این آژانس برای بازگرداندن هزاران کودک به سیستم آموزشی از طریق فعالیتهای تفریحی و حمایتهای روحی و روانی و اجتماعی خبر داد.
آنروا پیشتر در بیانیهای اعلام کرده بود که ۷۶ درصد از مدارس نوار غزه برای ازسرگیری فعالیتهای آموزشی نیاز به بهسازی و یا بازسازی کامل دارند.
براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۱۰ هزار دانش آموز، ۴۰۰ معلم و ۱۵۰ کادر آموزش در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده و بیش از ۶۲۰ هزار دانش آموز از خدمات آموزشی محروم شده اند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیشتر از افزایش تعداد شهدای جنگ غزه به ۴۰ هزار و ۸۷۸ نفر خبر داده بود.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از حدود ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.