به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اوپو فاید N۵، جدیدترین گوشی تاشوی اوپو، با طراحی باریک، نمایشگر پیشرفته و سختافزار قدرتمند معرفی شد. چه ویژگی این دستگاه را از سایر رقبا خود متمایز میکند؟
رقابت برای تولید باریکترین گوشی تاشو همچنان داغ است و این بار اوپو توانست از سایر رقبا خود پیشی بگیرد. در سالهای اخیر، بسیاری از برندها با طراحیهای نوآورانه و تغییر در ساختار داخلی، تمام تلاش خود را میکنند تا گوشیهای تاشو را به ابعاد گوشیهای معمولی نزدیک کنند. اما اوپو فاید N۵ با طراحی فوقالعاده باریک خود، تا به امروز عنوان باریکترین گوشی تاشو را از آن خود کرده است.
اوپو فاید N۵، جانشین موردانتظار فایند N۳ میباشد. در این سری جدید شاهد بهبودهای چشمگیر در طراحی و مهندسی هستیم. همچنین این گوشی استاندارد جدیدی را در دنیای گوشیهای تاشو تعریف کرده است.
این گوشی با ضخامت ۴.۲۱ میلیمتر در حالت باز، تقریبا هماندازه یک پورت USB-C میباشد. در حالت بسته نیز تنها ۸.۹۳ میلیمتر ضخامت دارد. با این مشخصات منحصربهفرد، اوپو فاید N۵ عنوان باریکترین گوشی تاشو کتابی را تا به امروز از آن خود کرده است.
برای درک بهتر این اعداد، بد نیست نگاهی به رقبا این گوشی تاشو بیندازیم. آنر مجیک V۳، که پیشتر عنوان باریکترین گوشی تاشو را در اختیار داشت، در حالت باز ۴.۳۵ میلیمتر و در حالت بسته ۹.۳ میلیمتر ضخامت دارد. از سوی دیگر، گلکسی زد فولد ۶ با ضخامت ۵.۶ میلیمتر در حالت باز و ۱۲.۱ میلیمتر در حالت بسته، ابعاد بهمراتب بلندتر و بیشتری دارد. در مقایسه، بدین ترتیب اوپو فاید N۵ با طراحی کم نظیر خود، توانست عنوان باریکترین گوشی تاشو را از آن خود کند.
اوپو چگونه توانست به این سطح از مهندسی برسد؟ در واقع همه چیز از لولای تیتانیومی فلکسیون (Titanium Flexion) شروع میشود که در مقایسه با لولای اوپو فاید N۳، حدود ۲۶ درصد کوچکتر شود و در عین حال استحکام بیشتری ارائه میدهد. برای کاهش وزن اوپو فاید N۵ به ۲۲۹ گرم، مهندسان از یک پنل تیتانیومی سهبعدی پرینت شده و ترکیب الیاف کربن استفاده کردند. این طراحی دقیق باعث شد تا این گوشی تاشو نه تنها سبک باشد، بلکه از دوام و کیفیت ساخت بالایی بهره ببرد.
اوپو فاید N۵ فقط باریک و سبک نیست، بلکه به عنوان اولین گوشی تاشو در جهان، از استانداردهای مقاومت در برابر آب IPX۶، IPX۸ و IPX۹ برخوردار است. این ویژگی به گوشی امکان میدهد تا در برابر آب تحت فشار، آب داغ و حتی غوطهوری در آب مقاومت کند. علاوه بر این، قاب گوشی از آلومینیوم سری ۷۰۰۰ است که علاوه بر سبکی، استحکام و دوام بالایی را به دستگاه میبخشد.
لولای جدید اوپو فاید N۵ در حل مشکل چین و چروک صفحه نمایش اصلی که مدتهاست دغدغه بسیاری از گوشیهای تاشو بوده، پیشرفت قابل توجه و چشمگیری داشته است. این گوشی به صفحه نمایش ۸.۱۲ اینچی LTPO اولد با وضوح +FHD و نرخ نوسازی تطبیقی ۱-۱۲۰ هرتز مجهز است. پنل نمایشگر دارای نسبت تصویر ۹.۹:۹ است و توانایی دستیابی به حداکثر روشنایی ۲۱۰۰ نیت را دارد که تجربه بصری بسیار روشن و واضحی را برای کاربران ارائه میدهد.
علاوه بر این گوشی تاشو جدید اوپو در پنل پشتی به یک صفحه نمایش خارجی ۶.۶۲ اینچی مجهز است که همانند صفحه نمایش اصلی از کیفیت LTPO اولد با وضوح +FHD و نرخ نوسازی تطبیقی ۱-۱۲۰ هرتز بهره میبرد. این پنل نسبت تصویر ۲۰.۷:۹ دارد و میتواند تا ۲۴۵۰ نیت روشنایی تولید کند. همچنین هر دو صفحه نمایش از قلم اوپو پن نیز پشتیبانی میکنند که بهطور جداگانه برای فروش دردسترس است.
در بخش دوربین نیز این گوشی تاشو از سه سنسور پیشرفته و پردازش بهره میبرد که با همکاری هاسلبلاد (Hasselblad) توسعه یافته است. همچنین در پنل پشتی یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی قرار دارد که از سنسور LYT-۷۰۰ با فاصله کانونی معادل ۲۱ میلیمتر و سیستم تثبیت کننده تصویر OIS استفاده میکند. در کنار آن نیز یک دوربین پریسکوپ ۵۰ مگاپیکسلی معادل ۷۰ میلیمتر (با سنسور Samsung JN۵) با زوم اپتیکال ۳ برابر قرار دارد. دوربین سوم هم یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۵ میلیمتر و قابلیت فوکوس خودکار میباشد.
از دیگر مشخصات سخت افزاری اوپو فاید N۵ میتوان به قلب تپنده آن، پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام اشاره کرد که نسخه کاهش یافته آن دارای یک هسته پردازشی کمتر نسبت به نسخه کامل است. همچنین این پردازنده با ۱۶ گیگابایت RAM و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی ترکیب شده که تنها نسخه موجود برای بازارهای بینالمللی است.
در بخش نرمافزاری نیز این گوشی تاشو اوپو به سیستمعامل ColorOS ۱۵ مبتنی بر اندروید ۱۵ مجهز است. علاوه بر این اوپو اعلام کرد که این دستگاه به مدت ۴ سال آپدیتهای نسخه جدید اندروید و ۶ سال بهروزرسانیهای امنیتی دریافت خواهد کرد. انرژی این گوشی از یک باتری ۵۶۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود که از فناوری شارژ سریع ۸۰ وات سوپر ووک (SuperVOOC) برای شارژ با سیم و ایر ووک ۵۰ وات (AirVOOC) برای شارژ بیسیم پشتیبانی میکند.
اوپو فاید N۵ از تاریخ ۲۸ فوریه (۹ اسفند) در سه رنگ مشکی کیهانی، سفید مهآلود و بنفش غروب در بازار بهفروش میرسد. البته باید توجه داشت که متاسفانه رنگ بنفش غروب تنها در چین عرضه خواهد شد. قیمت این گوشی تاشو در بازار جهانی ۲۴۹۹ دلار سنگاپور (حدودا ۶۷ میلیون تومان) است که معادل ۱۷۹۹ یورو یا ۱۴۹۹ پوند (تقریبا ۸۲ میلیون تومان) میشود. گفتنی است که پیشفروش این گوشی هوشمند از امروز آغاز خواهد شد.
به نظر شما اوپو فاید N۵ با ویژگیهای جدید خود توانسته به رقابت با دیگر گوشیهای تاشو وارد شود؟ کدام یک از ویژگیهای اوپو فاید N۵ برای شما جذابتر است؟ طراحی باریک یا دوربینهای پیشرفته؟ نظرات خود را در درباره گوشی تاشو اوپو، با ما در گجت نیوز به اشتراک بگذارید.