به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، علي زهاني در نشست خبري صبح امروز كه در سالن شهيد مفتح وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به اهداف نخستين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي دانشجويان اظهار داشت: انعكاس و تبيين دستاوردهاي هنري دانشگاهيان طي سه دهه، تعالي مباني نظري و ارتقاي كيفي فرآوردها و فرآيندهاي هنري و بازشناسي انگارههاي ملي، مذهبي و فراملي در هنر ايراني – اسلامي از مهم ترين اهداف اين جشنواره است.
وي با بيان اينكه برگزاری اين جشنواره حاصل پژوهش و تحقيق چهار ساله محققان و صاحب نظران در حوزه هنرهاي تجسمي است، گفت: سامان دهي علمي همگام با پرداختن به موضوعات هنري، بكارگيري بخشهاي جنبي و پايان نامهها و تحقيقات دانشگاهيان، تدوين برنامهها بر اساس هويت و فرهنگ ايراني، برگزاري نمايشگاه آثار برگشتي به عنوان محصولات جشنواره و برپايي 50 كارگاه و سمينار آموزشي از ويژگيهاي منحصر به فرد جشنواره هنرهاي تجسمي براي نخستين بار است.
دبير جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي افزود: طراحي معاونت ارتباطات و برنامه ريزي و كنترل پروژه براي ارزيابي و نظارت دقيق بر محتواي آثار از ديگر ويژگيهاي اين جشنواره است كه در حال حاضر فعاليتهاي زيادي در سطح ملي انجام گرفته ولي در سطح بين المللي هنوز ساختار برنامه ما تدوين نشده است و تنها رايزنيهاي فرهنگي با برخي از كشور انجام شده است.
زهاني با اشاره به محورهاي جشنواره بيان داشت: علاوه بر بخش آزاد و موضوعي با عنوان «هنر معنوي»، محورهاي جشنواره شامل طراحي، نقاشي، مينیاتور، گرافيك، حجم، كاريكاتور، خوشنويسي، مقاله و پايان نامه و هنرهاي مفهومي است.
لازم به ذکر است، نخستين جشنواره بين المللي و پنجمين جشنواره ملی هنرهاي تجسمي دانشجويان نيمه اول آذر ماه سال 87 از سوي اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم در تهران برگزار ميشود./انتهاي پيام/