به گزارش گروه علمي آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، دکتر بناء شريفيان، رئيس کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبريز، هدف از برگزاري اين کارگاه آموزشي را توسعه همکاريهاي بين بخشي اعلام کرد و گفت: با همکاري و مساعدت مديران دانشگاه، قرار است خدمات کتابخانه مرکزي فراگير و منطقهاي شود تا تمامي استادان، محققان و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي و پژوهشي منطقه شمال غرب کشور از آن بهره مندشوند.
احمد رستوم، نماينده ارشد آموزشيElsevier نيز دراين کارگاه، آموزشهاي لازم را در خصوص امکانات جديد Scopus و Science Direct به ويژه 2Collab و همچنين برنامه هاي آتي Elsevier را براي شرکت کنندگان ارايه کرد.
همچنين مهندس جلالي، نماينده شرکت رز سيستم نيز در اين کارگاه به مزاياي استفاده اسکوپوس (Scopus) در قياس با پايگاههاي اطلاعاتي مشابه، نظير ISI و همچنين در خصوص اهميت Register کردن هنگام استفاده از پايگاههاي اطلاعاتي Elsevier اشاره کرد و گفت: از طريق Science Direct دسترسي به مقالات تمام متن بيش از 1700 عنوان ژورنال الکتريکي امکانپذير شده و ميتوان به بيش از 60 ميليون چکيده مقالات علمي دسترسي داشت و اين پايگاه با پايگاه مقالات 120 ناشر ديگر ارتباط برقرار مي کند.
به گفته وي، پايگاه اطلاعاتي اسکوپوس (Scopus)، بزرگترين پايگاه اطلاعاتي چکيده و استنادي جهان است و بيش از 15000 عنوان مجله علمي از 4000 ناشر بينالمللي را تحت پوشش قرار مي دهد.
خاطرنشان ميشود، در اين کارگاه آموزشي يک روزه، مسئولان کتابخانههاي مرکزي و مراکز اطلاع رساني دانشگاههاي منطقه شمال غرب کشور از جمله دانشگاههاي علوم پزشکي منطقه حضور داشتند./انتهاي پيام/