به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سرتیپ غلامحسین غیب پرور عصر امروز در اولین نشست رسمی مسئولین و اصحاب بسیجی رسانه استان فارس با عنوان «شهید مصطفایی» در سالن غدیر سپاه فجر فارس ضمن گرامیداشت یاد سومین شهید محراب آیت الله دستغیب و نحوه شهادت و تدفین ایشان بیان کرد: این باید در حافظه تاریخ بماند که استان فارس این افتخار را داشت که اولین سازمان بسیج رسانه را در کشور تشکیل دهد.
وی با بیان اینکه باید ببینیم که الان وضعیت انقلاب ما کجاست؟ گفت: امروز جمهوری اسلامی مرکز ثقل تحولات جهان است و امروز گرانیگاه قدرت در جهان است.
فرمانده سپاه فجر فارس خاطرنشان کرد: امروز تغییرات ژئوپلیتیک به نفع جهان اسلام رقم می خورد و اگر شاهد پیروزی فلسطین در غزه هستیم این به دلیل تاثیرات جمهوری اسلامی است.
غیب پرور بیان کرد: اگر می بینیم ائتلاف علیه سوریه شکل گرفته است اینها به دلیل این است که جنگ اصلی بین اسرائیل و جهان اسلام است.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی امروز هارتلند و قلب جهان است و اگر یک زمانی در حاشیه قرار داشت امروز در قلب و مرکز دنیا قرار دارد.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه امروز باید از این عزت و گنجینه صیانت و حمایت کنیم، گفت: این دستاورد نیاز به یک انسجام و همدلی دارد.
غیب پرور با بیان اینکه عزت جمهوری اسلامی مرهون ولایت است، بیان کرد: اگر جمهوری اسلامی فاقد رهبری بود اقتدار امروز را نداشت.
وی با اشاره به وضعیت مصر بیان کرد: بی شک اگر مصر برخوردار از رهبری مقتدر و فراگیر بود کارش را بهتر پیش می برد.
فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به انقلاب هایی که در دوسال گذشته در سطح منطقه اتفاق افتاد، گفت: دشمن اجازه نداد این بیداری ها منتج به حاکمیت دینی شود و امروز دیگر نامی از حرکت های لیبی، یمن و تونس وجود ندارد.
غیب پرور تصریح کرد: در یک نگاه کلی جمهوری اسلامی از موقعیت ممتازی برخوردار است و دشمن از همه نظر آنچه در توان داشته است علیه ایران پیاده کرده است، اما جمهوری اسلامی در عمل ثابت کرده است که تمام قد در برابر این توطئه ها و جنگ ها ایستاده است.
وی ادامه داد: باید دید امروز در این برهه تاریخی تکلیف ما چیست؟ مگر نه این است که قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای ادای تکلیف بود.
فرمانده سپاه فجر فارس گفت: باید ببینیم امروز کدام پازل یا قطعه جمهوری اسلامی هستیم؟ باید ببینیم خاستگاه ما کجا هست؟ در واقع اینها مسائل کلیدی هستند که پیش روی ما قرار دارند.
غیب پرور بیان کرد: چرا بعضی از ما خودمان را سرگرم مناقشات بی خاصیت می کنیم که فقط وقت مردم را می گیرد؟ مردم ما امروز نیاز دارند که از ایستادگی ها حض ببرند.
وی اضافه کرد: نباید اجازه دهیم این ایستادگی و بهجت معنوی تبدیل به یأس و زمزمه های شوم شود؛ چراکه ما به روح خودباوری نیاز داریم.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه نقش جمهوری اسلامی نقش بی بدیلی در عالم است، گفت: مقبولیت نظام به حضور و نشاط مردم است گرچه از مشروعیت نظام نمی کاهد و مشروعیت نظام برکت خون شهداست.
وی با تاکید بر اینکه باید راست گویی و صدق گفتار در عمل و قلم ما باشد، تصریح کرد: نباید دین خود را در برابر دنیای دیگران بفروشیم؛ اصحاب رسانه باید به موقع و به اندازه بگویند و بنویسند.
غیب پرور تصریح کرد: اگر می بینیم واقعه ای در دنیا برجستگی پیدا می کند این به دلیل آن است که به موقع و اندازه بیان شده است.
فرمانده سپاه فجر فارس تاکید کرد: بخشی از قدرت تشخیص خدادادی و بخشی اکتسابی و بخشی هم ناظر به داشتن اطلاعات است؛ اما باید حریّت را در بیان و قلم به عنوان سرمایه ای عظیم داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بعضی مصلحت اندیشی ها اجازه کار را نمی دهد؛ پس بایستی سعه صدر و وسعت ظرفیت داشت و اصلا یکی از ویژگی های بسیج همین است که درها را به روی دیگران باز کند اما خود دچار استحاله نشود.
غیب پرور اضافه کرد: بسیج باید هویت جدید بدهد، بلندنگری و آرمان خواهی داشته باشد و با فهم و درک بالا یک الگوی بی نقص، عدالت پذیر، دین باور و دین محور را ارائه دهد.
فرمانده سپاه فجر فارس گفت: بسیجی کسی است که گوش به فرمان ولایت باشد و به دنبال مطالبه گری باشد نه اینکه به دنبال مناقشات بی ریشه و تصنعی برود.
وی بیان داشت: البته این مطالبه گری باید در چارچوب آداب اسلامی باشد و تلاش برای وحدت و همبستگی ملی باشد.
غیب پرور گفت: اصحاب رسانه بسیجی باید گفتمان استقامت را شکل دهند و روحیه امید را شکل دهند و ناکارآمدی تحریم های دشمن را -که خودشان نیز بر آن اذعان دارند- نشان دهند.
فرمانده سپاه فجر فارس خاطرنشان کرد: در واقع بسیج رسانه باید یک بستر برای همسویی و حرکت جبهه ای باشد.
بنابراین گزارش در ایتدای این نشست اسماعیل قزل سفلی، مسئول بسیج رسانه استان فارس نیز به ارائه گزارشی از روند ماموریت سازمان بسیج رسانه بیان کرد و گفت: در این جنگ رسانه ای نابرابر قظعا جزیره ای عمل کردن نمی تواند کارکرد رسانه را به خوبی ایفاء کند و بایستی با حرکت جبهه ای و هماهنگ و هم جهت در این حوزه گام برداشت.
همچنین در این جلسه زرین چنگ معاون موسسه مطبوعاتی خبرجنوب، احمدی مسئول استانی خبرگزاری ایرنا، فاطمه خسروپور مسئول استانی خبرگزاری دانشجو، مجتبی ارغوان مسئول سایت خبری سحاب نیوز، عسلی مدیر مسئول روزنامه عصر مردم، عبدالغفور مصطفایی خبرنگار و برادر نخستین شهید رسانه ای کشور به ارائه نظرات و دیدگاه های خود در حوزه های مختلف شهری، استانی و رسانه ای پرداختند.
در پایان نیز از عبدالغفور مصطفایی برادر شهید «عبدالرسول مصطفایی» تقدیر به عمل آمد.