به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، ستار هدایتخواه شب گذشته در کانون منتظران شهادت یاسوج، با مقایسه دو تمدن غربی و انقلاب اسلامی، شرط لازم برای تحقق تمدن الهی اسلامی عبور از تمدن طاغوتی غرب دانست.
وی به تبیین سبک زندگی اسلامی و مفهوم انتظار در این سبک پرداخت و گفت: انتظار در یک بعد، اعتراض به تمدن طاغوتی و در بعد دیگر زمینه سازی و الگوپردازی است و به همین جهت باید از همه مظاهر غربی عبور کرد تا به آرمان های حقیقی دست یافت.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی به آسیب شناسی روابط خانوادگی در سبک زندگی دنیای امروز پرداخت و گفت: امروزه آنگونه که شایسته است، روابط زوجین بر مبنای معیارهای دینی نیست و همین عامل باعث بروز مشکلات و فروپاشی کانون گرم خانواده ها شده است.
هدایتخواه با اشاره به ضرورت تقسیم وظایف زن و مرد تصریح کرد: سیره زندگی حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) باید الگوی عملی و رفتاری خانواده های مسلمان باشد؛ ولی تحمیل شرایط زندگی سخت بر زنان که به تعبیر رسول اکرم ریحانه محسوب می شوند، منجر به بروز اختلالاتی در زندگی خانوادگی در جامعه امروز شده است.
وی به لزوم بروز محبت در خانواده اشاره کرد و گفت: محبت شدید زوجین به همدیگر بر مبنای جعل الهی، آموزه های دینی و عامل پیوند خانواده و استحکام بنیان آن است که باید به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد؛ در غیر این صورت گسست محبت در خانواده باعث ویرانی بنیاد خانواده و عدم تربیت و رشد صحیح فرزندان می شود.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر توجه به نیاز عاطفی و روانی زن و فرزندان تأکید کرد و گفت: توجه به نیاز عاطفی و روانی زن و فرزندان، همواره در تعالیم دینی مورد توصیه بوده و بی اعتنایی به این نیاز، زمینه ساز بروز عوارضی در بیرون می شود که در نهایت کانون خانواده را متلاشی می کند.
هدایتخواه ضمن برشمردن ابعاد محبت و تأثیرات شگرف آن در زندگی بیان داشت: دروغ در فرهنگ دینی، از گناهان کبیره و مذموم است؛ مگر در اظهار محبت به خانواده که باعث استواری آن می شود.
وی به بررسی زندگی مدرن پرداخت و گفت: از جمله پیامدهای زندگی مدرنیته، رنگ باختن عوامل عاطفی و روانی و نگاه تجارت گرایانه به زن است و همین عامل نیز باعث تزلزل نظام خانواده می شود.
نماینده سابق مردم یاسوج در مجلس احترام را مقدم بر محبت دانست و گفت: احترام به همدیگر باید در تمامی حرکات و رفتار اعضای خانواده نسبت به همدیگر تجلی پیدا کند، زیرا این امر نماد نگاه الهی به همسر بوده که بنده خدا و مسجود فرشتگان است و حرمتش، حرمت کعبه به حساب می آید.
وی با نکوهش نگاه ابزاری، شهوانی و حیوانی به زن که در دنیای غرب حاکم است، خاطرنشان کرد: اصل محبت شدید و بی شائبه و احترام به همسر به عنوان انسانی مؤمن و شریک زندگی، باید در رفتار و با بکاربردن همه الفاظ و القاب نیکو و احترام به حقوق همدیگر ،تجلی پیدا کند تا سبب تحکیم بنیان خانواده شود.