گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» مهدی دلبند؛ سال آخر دولت دهم و سال اول مجلس نهم سرشار از اختلافات و کشمکش های سیاسی و شخصی دولتی ها و مجلسی ها بویژه رؤسای دو قوه بود؛ و با نهایت تأسف باید گفت که این اختلافات که بسیاری از آنها محلی از اعراب نداشت، به فضای عمومی جامعه کشیده شد.
این در حالی است که چه از جنبه شرعی و اخلاقی، چه از جنبه عقلی و چه از لحاظ قانونی، اختلاف مبنایی و عملی بین مسئولان و کشاندن آن به فضای عمومی و بازی با احساسات مردم آن هم در فضایی که مردم و نظام با مسائل مختلف داخلی و خارجی از قبیل گرانی و تحریم درگیرند، هیچ توجیهی نداشته و باید با اندوه فراوان گفت که علیرغم تأکیدات مکرر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مبنی بر وحدت و رفع اختلاف و همدلی مسئولان، و نیز ادعای خود مسئولان مبنی بر ولایت پذیری و تبعیت از قانون شاهد حوادث ناگواری در فضای سیاسی جامعه بودیم.
در آخرین آنها که روز یکشنبه گذشته اتفاق افتاد و به یکشنبه سیاه معروف شد، شاخ به شاخ شدن محمود احمدی نژاد و علی لاریجانی موجب شادی دشمنان اسلام و حزن دوستان انقلاب شد.
اما این اتفاق ناگوار در چه وضعیتی اتفاق افتاده است؟
1. هفته گذشته هفته وحدت بود. چیزی که نیاز اساسی دنیای اسلام است و ایران اسلامی سردمدار وحدت بین مسلمین و مایه امید آنان شده است، بی شک ایجاد وحدت بزرگ جهان اسلام نیازمند وحدت و همدلی درون نظام اسلامی است.
2. این ایام مقارن با سالگرد طلوع فجر انقلاب اسلامی است. و مردم ایران 34 سال است که با شور و هیجان آغاز آزادگی و سرافرازی خود را جشن می گیرند. مردم هر سال پرشور تر از دیروز هستند و انشاءالله این شور و شعور را در 22 بهمن نشان خواهند داد.
3. چند روز پیش دانشمندان جوان ایرانی و رویش های انقلاب اسلامی مرزهای دانش فضایی را پشت سر گذاشتند و موجود زنده را با موفقیت به فضا فرستادند. انقلاب علمی که دل دشمنان این مرز و بوم را به درد آورد و روح دوستداران انقلاب را شاد کرد.
4. در دانش نظامی نیز چند جنگ افزار مدرن از جمله جنگنده رادار گریز قاهر313 رونمایی شد و موجی از خوشحالی و سرافرازی را به بار آورد.
5. در دنیای دیپلماسی و سیاست بین الملل نیز ایران بازیگر اصلی معادلات منطقه است. دشمن هیچ چاره ای جز پذیرش نقش اساسی ایران در رفع معضلات منطقه نداشته است. جمهوری اسلامی با تدبیر تحولات سوریه، لبنان، فلسطین و عراق و دیگر مناطق را دنبال می کند.
همه اینها در حالی است که مردم زندگی روزمره خود را دارند و با پشتکار و تلاش و البته امید به بهبود اوضاع، زندگی می کنند.
کشور در حالت طبیعی بسر می برد و لیگ های ورزشی و جشنواره سینما و فعالیت های دیگر در جریان است.
اما همه این افتخارات بزرگ ملت در هیاهوی جنجال سیاسی و دعوای قدرت در روز یکشنبه گم شد. رسانه های بیگانه و مزدوران داخلی ضمن پرداختن به متن و حاشیه یکشنبه سیاه این تحولات مهم علمی و هنری را بایکوت کردند.
گذشته از این، آنچه بیش از همه دل دردمندان را به درد می آورد، این است که حرف جانشین امام عصر(عج) و ولایت مطلقه فقیه بر زمین می ماند و هیچ توجهی به آن نمی شود، همین چند هفته پیش بود که مقام معظم رهبری همین اصحاب یکشنبه سیاه را جمع کرد و در محضر خداوند از آنها گلایه کرد و از آنها خواست اختلافات را کنار بگذارند و فرمود: «از امروز تا روز انتخابات هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار گیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است»
حال باید پرسید: آیا ولایت فقیه صرفا یک مقام تشریفاتی سیاسی است که تذکراتش جنبه ارشادی داشته باشد؟ اگر این آقایان اصولگرا این گونه فکر می کنند، پس چه تفاوتی با اصلاح طلبان و دشمنان دارند؟
آیا آقایان معنای این سخن امام را که فرمود «ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است » را درک می کنند.؟ آیا پذیرش ولایت رسول الله به معنای لازم الاتباع بودن و مطاع بودن سخنان و اجرای بی کم و کاست اوامر ایشان نیست؟ اگر این گونه است، پس چرا به حرف های جانشین پیامبر توجهی نمی نهید؟ جرم اصحاب سقیفه و معاندان علی (ع) مگر غیر از این بود؟
آیا می دانید که مشروعیت شما در مسئولیتی که قرار گرفته اید به اذن ولی فقیه است؟ پس بدانید که عدم تبعیت از ولی فقیه عدم مشروعیت و پس از آن عدم مقبولیت را به همراه دارد.
آیا معنای خیانت را در می یابید؟ آیا فاجعه یکشنبه خدمت بود، یا خیانت؟
نکته آخر این است که مسئولان بدانند گذر از این پیچ عظیم تاریخی به آسانی نیست . «الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» و بصیرت تنها از راه تقوای الهی و تبعیت محض از ولایت ممکن است.