به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم اختتامیه همایش ادبی «گل و عروسک و لبخند» و تجلیل از عباسعلی براتیپور، شاعر آیینی کشورمان با حضور محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری؛ حمید رضا الوند، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی و جمعی از شاعران کشور شنبه 14 اردیبهشت در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.
جعفری: ما مدیون استاد عباسعلی براتیپور هستیم
سعیدی راد، شاعر کشورمان که اجرای این برنامه را بر عهده داشت در ابتدای مراسم گفت: این برنامه در پی ایده زیبایی از علیرضا قزوه شاعر آیینی و مردمی کشورمان برگزار شد و از شعرا خواستیم که این بار برای شرکت در جشنواره کمک مالی کنند چرا که ما اعتقاد داریم برندگان اصلی این همایش کودکان بی سرپرست هستند.
بیت الله جعفری نیز در این برنامه ضمن این که شعری به زبان آذری برای دختر بچه ایی یتیم خواند، درباره شخصیت ادبی عباسعلی براتی پور گفت: مدیون استاد براتی پور هستیم و صبر و صفایی که براتی پور در آموزش و ارتباطش با دیگران دارد مثال زدنی است.
محمود حبیبی کسبی نیز درباره شخصیت ادبی عباسعلی براتی پور گفت: خیلی از شاعران بزرگ که امروز برای خودشان اسم و رسمی دارند از تلمذ خدمت براتی پور به این مقام رسیده اند و یکی از افتخارات من هم این است که شاگرد براتی پور بوده ام.
حمید هنرجو، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان نیز عنوان کرد: دو مناسبت همایش ادبی «گل و عروسک و لبخند» و تجلیل از عباسعلی براتی پور هر کدام به اندازه ایی بزرگ و تابناک است که می توان برایش برنامه ایی جداگانه برگزار کرد.
وی ادامه داد: اولین دیداری که با استاد براتی پور داشتم جلسات شعر داش آموزی در اردوگاه میرزاکوچک خوان جنگلی بود و آنجا از کمک ها و همفکری های ایشان استفاده کردم.
الوند: کودکان بی سرپرست بیش از هرچیز به فضای امن خانواده نیاز دارند
حمیدرضا الوند، مدیر کل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی با اشاره به فعالیت های «خانه کودک» گفت: فرآیند ارائه خدمات در این خانه ها، همانند فرآیندی است که در خانواده برای کودکان ارائه می شود.
وی تاکید کرد: چیزی که کودکان ما در کشور به آن نیاز دارند تنها کمک های مالی نیست، بلکه بیش از هر چیز به فضای امن خانواده نیاز دارند.
الوند افزود: در کشور ما کارهای خیز برای مستمندان و نیازمندان بسیار انجام می شود و اگر این حرکت های خیرخواهانه نباشد دولت به مشکل می خورد، اما متاسفانه در کشور ما جا نیفتاده است که کودکان بی سرپرست را به فرزندخواندگی قبول کنیم. معتقدم اگر یک روز این کودکان در کانون خانواده زندگی کنند بهتر از این است که در خانه های کودک با بهترین امکانات زندگی کنند.
در بخش دیگری از این مراسم از عباسعلی براتی پور به پاس سال ها تلاش در عرصه آموزش و شعر آیینی و مذهبی و انقلابی کشورمان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
وی ضمن تشکر از برگزار کنندگان این مراسم بخش های از خاطرات خود از دوران جوانی و پیوستن به حوزه هنری را بیان کرد و گفت: من در اولین جلساتی که مقام معظم رهبری برای شعرخوانی برگزار کردند دبیر جلسه بودم و آن زمان تعداد شاعران محدود بود و هنوز جلسات شعر این گونه رسانه ایی نشده بود.
مودب: ادبیات و فرهنگ و هنر کشورمان بی سرپرست است
علی محمد مودب، شاعر کشورمان نیز با بیان این که انقلاب اسلامی ما انقلاب فرهنگی و کتابخوان ها بود، عنوان کرد: همه رهبران ما اهل کتاب بودند و خاطرم هست که در روستای کوچک ما در مناطق مرزی تربت جام انقلاب اسلامی به وسیله کتاب رسید و امیدوارم این دهه ، متعلق به فرهنگ و ادبیات و علم باشد.
وی با انتقاد از این که بودجه های فرهنگی قطع شده است، اظهار کرد: به نظر می رسد ادبیات و فرهنگ و هنر کشورمان بی سرپرست است ، اما برای تبلیغات سیاسی بودجه فراوانی وجود دارد و حق ادبیات، علم و فرهنگ به نفع سیاست بازان و نه سیاست مداران خورده می شود.
در این همایش که با حضور محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری همراه بود، شاعرانی همچون بیت الله جعفری، محمود حبیبی کسبی، رضا عبدالهی، حمید هنرجو، علی داودی، علی محمد مودب،کامران شرفشاهی، جواد شیخ الاسلام و ... به شعرخوانی و سخنرانی پرداختند.
در این مراسم شاعران آیینی کشورمان مبلغ 50 میلیون ریال را به مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی سپردند و این پول به یکی از شیرخوارگاه های تهران اهدا می شود.
لازم به ذکر است، این برنامه به همت حوزه هنری، موسسه فرهنگی شهرستان ادب و سایت شاعران فارسی زبان به نفع کودکان بی سرپرست برگزار شد.