به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حسین سلاح ورزی روز گذشته در نشست خبری گفت: بخش خصوصی به دولتی نیاز دارد که بتواند ثبات را به بازار برگرداند، قدرت پول ملی را افزایش دهد، نوسانات نرخ ارز را کنترل کند و کشور را در مسیر رشد اقتصادی قرار دهد با این حال تحقق این واقعیت ها نیازمند یک برنامه منسجم اقتصادی است که من آن را از کاندیداها ندیده ام.
وی با اشاره به اینکه مشکل ما این است که به رهنمودهای اقتصادی رهبر معظم انقلاب جامه عمل نمی پوشانیم؛ وگرنه عاقبت به خیر می شویم، افزود: در دو سال اخیر بخش خصوصی و اقتصاد کشور روزگار خوشی را پشت سر نگذاشته اند و علی رغم حمایت های صورت گرفته مشکلات عدیده ای پیش روی آنها بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی خرم آباد گفت: در سالهای اخیر به دلیل هدفمندی ناقص یارانه ها و تشدید تحریم ها اقتصاد کشور تحت تاثیر قرار گرفت و در واقع اشتغال خالص در کشور اشتغال ناچیزی بود.
سلاح ورزی با اشاره به آثار مثبت بسته حمایتی استاندار لرستان از تولید تصریح کرد: در سال تولید ملی کارهای خوبی برای حمایت از تولید و رفع برخی از موانع شهرک های صنعتی استان صورت گرفت؛ اما در هر حال این اقدامات کافی نبود؛ چرا که اگر کافی بود شاهد پدیده تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگران در استان نبودیم.
وی افزایش نرخ ارز را در توسعه صادرات غیر نفتی در استان موثر دانست و افزود: توسعه صادرات غیر نفتی در استان از اهداف این اتاق است و با این حال واقعی شدن نرخ ارز فرصت توسعه صادرات غیر نفتی را در استان افزایش داده است.
رئیس اتاق بازرگانی خرم آباد در ادامه با تشریح برنامه های اتاق بازرگانی خرم آباد از سفر سفرای کشورهای تایلند و افغانستان به لرستان در راستای معرفی ظرفیت های لرستان به این سفرا خبر داد و گفت: در ماههای پیش رو هم یک هیات تجاری متشکل از واحدهای تجاری و واحدهای ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی برای معرفی ظرفیت های لرستان به اقلیم کردستان عراق و کشور گرجستان اعزام می شوند.
سلاح ورزی همچنین از برگزاری همایش راهکارهای تحقق علمی حماسه اقتصادی در روز سه شنبه، 24 اردیبهشت با همکاری نماینده ولی فقیه در استان و به میزبانی دانشگاه لرستان خبر داد و تصریح کرد: متاسفانه سهم لرستان در اقتصاد با جمعیت و وسعت آن متناسب نیست و در حالی که سهم لرستان از تولید ناخالص ملی می بایست دو درصد باشد در حال حاضر کمتر از یک درصد است.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل پایین بودن درآمد سرانه در لرستان پس انداز مردم در بانک ها کم است؛ با این وجود این مسئله موجب شده است که توان بانک ها در ارائه تسهیلات پایین باشد؛ از این رو برای رفع این مسئله باید تدابیر تشویقی و ترغیبی برای سرمایه گذاری در استان اندیشیده شود.