به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، علیرضا یاقوتی امروز در نشست خبری ائتلاف راه نو در محل هفتهنامه اترک در قوچان در خصوص هدفش از حضور در انتخابات شوراها بیان داشت: با توجه به نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی من به عنوان یکی از فعالان اجتماعی و سیاسی خود را در معرض انتخاب و عرضه گذاشته تا توانائیهای خود را برای هم اعلام کنم.
وی افزود: اصحاب رسانه نیز پل واسطی میان مردم و کاندیداها بوده تا با بیان حقیقتها مردم را در انتخاب صحیح کمک کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به افزایش تحریمها در چند ماهه اخیر در کشور توسط دشمنان برای تغییر نظام حاکمیتی گفت: با مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو می توان تغییر نگرشی در دید کشورهائی که با ما در دوجبهه مقابل قرار داشته ایجاد کرد و دیدگاه تخریبی آنان را تغییر داد.
وی تاکید کرد: تفکر ائتلاف راهنو بر این است که مردم سه وظیفه انتخاب مسئولانه و آگاهانه با شناخت سپس پیگیری و رصد نمایندگان خود و در پایان نقد و انتقاد از عملکرد آنان رادارند.
یاقوتی با بیان این موضوع که در قوچان ابعاد انتقادی کمی داریم بیان داشت: مشارکت حداکثری مردم در 24 خردادماه در پای صندوقهای رأی به نفع خود مردم خواهد بود.
انتخابات شوراها گامی بسوی تحقق کامل قانون اساسی است
در ادامه حسن ولیزاده با اشاره به این موضوع که وجود افرادی توانا در مدیریت شهری باعث شکل نگرفتن نظام استبدادی میشود، خاطرنشان کرد: انتخابات شوراها گامی بسوی تحقق کامل قانون اساسی است.
وی یادآورشد: اصحاب رسانه نزدیکترین اشخاص به مردم در بیان مشکلات و کُنشها و واکنشها بوده و خط مقدم آگاهی و دانائی بشمار میآیند.
این کارشناس جامعه شناسی تصریح کرد: در جهت تبیین عملی شعار حماسه سیاسی و رسالتی که بر دوش افرادی است که از جامعه نداهائی به گوششان رسیده وارد عرصه انتخابات شدم.
وی اضافه کرد: به دلیل شرایط حساس و موقعیت کشور و شرایط حساس بین المللی دریافته که اگر سیاست درست شود اقتصاد نیز درست شده و احساس تکلیف در تحقق این امر مرا وارد این عرصه کرد.
ولی زاده در بیان دلایل حضور خود در یک ائتلاف چهار نفره به نام ائتلاف راهنو گفت: شورا محل به شور گذاشتن مسائل اجتماعی بوده لذا اگر بصورت مستقل وارد عرصه رقابتی میشدیم پس از انتخابات بیشتر انرژی ما بدلیل حضور اندیشهها و طرز تفکرات متفاوت صرف کارهایی غیر از کارهای عمرانی و شهری میشد.
وی در بیان بعضی از اهداف و برنامههای فرهنگی خود و اعضای ائتلاف اذعان داشت: توسعه زیرساختهای فرهنگی و احیای مرکز فرهنگی و هنری شهرداری، پیگیری جهت برگزاری جشنوارههای موسیقی، حمایت و توسعه صنایع دستی و آثار هنری بخشی از برنامههای فرهنگی این ائتلاف است.
شوراهای محلی آشناترین نهاد به موقعیتها و مقتضیات محلی محسوب میشوند
در ادامه علی نیکدل با بیان این موضوع که شوراهای محلی آشناترین نهاد به موقعیتها و مقتضیات محلی محسوب میشوند،گفت: شوراها می توانند با شناخت کمبودها و نیازها و ارائه راه حلهای مناسب و لازم آنان را به گوش مقامات مسئول برسانند.
وی یادآور شد: وضعیت شهر در گذشته، حال و آینده تامل برانگیز بوده و آنقدر مشکلات زیاده است که نمیشود به یکی اکتفا کرد.
این کارشناس مطالعات استراتژیک تاکید کرد: جامعه شهری از عواملی رنج می برد که من نمیتوانم احساس بیمسئولیتی کنم، تعهدی که داریم چون هویت و شخصیت ماست.
وی عنوان کرد: یکی از مزایای قوچان قرارگرفتن در چهارراه مواصلاتی آسیای میانه بوده که متاسفانه تاکنون از این ظرفیت استفاده نشده است.
نیکدل با بیان این مطلب که میتوان با استفاده از ظرفیتهای شهرداری در جهت احداث مکانهای ورزشی چند منظوره روباز اقدام کرد، افزود: با حمایت از مسابقات همگانی و ورزشی تلاش داریم تا روزهای طلائی ورزش اول قوچان بازگردد.
مهمترین تعهد شوراها، شرمنده نشدن پس از 4سال است
در پایان این نشست خبری علی مولوی با اشاره به اینکه باید قبل ورود به این عرصه آئین نامه و وظایف شوراها را مطالعه کرد، گفت: یک عضو شورا باید بر اساس وظایف و اختیارات خویش هنر مدیریت و شجاعت داشته باشد.
وی تاکید کرد: مهمترین تعهدی که اعضای شورا میتوانند به مردم بدهند این است که پس از 4سال در برابر آنان شرمنده نباشند.
این نماینده سابق مجمع امور صنفی فرهنگیان یادآور شد: شهر قوچان شهر صنایع دستی بوده بنابراین میتوان با ایجاد بازارهای محلی صنایع دستی در ورودیهای شهر و اشتغال زائی به رونق شهری کمک کرد.
وی بیان داشت: استفاده از المانهای شهری متناسب با فرهنگ بومی، برگزاری جلسات علنی شورای شهر، زیباسازی ورودی شهر و اصلاح هندسی پارکهای خطرناک حاشیهای و ایجاد مراکز تجاری محلات قسمتی از برنامههای عمومی و عمرانی این گروه خواهد بود.