احمدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، بیان داشت: سومین سمینار ملی امنیت غذایی هفتم و هشتم اسفند ماه امسال به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد سوادکوه و با همکاری علمی و مالی بسیاری از صاحبان صنایع، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی؛ ارگان های دولتی و خصوصی و همچنین انجمن های فعال مرتبط با امر غذا با حضور اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، مدیران کنترل کیفیت و بهداشت در عرصه غذا و صاحبان واحدهای صنعتی در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی افزود: گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد سوادکوه این افتخار را داشته است که با همکاری دانشگاه ها، موسسات، نهادها و انجمن های علمی و تحقیقاتی و تولیدی دخیل در امر غذا، پنج دوره سمینار امنیت غذایی را به صورت منطقه ای و دو دوره این سمینار را در قالب سمینار ملی برگزار کرده و هم اکنون با موافقت معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد سومین سمینار ملی امنیت غذایی را نیز میزبانی کند.
رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه گفت: نظر به اهمیت موضوع امنیت غذایی در جامعه و نیز به منظور بررسی وضعیت کنونی و ارائه راهکارهای کارشناسانه در این زمینه، با اراده پروردگار مقرر شد تا سومین سمینار ملی امنیت غذایی را در دانشگاه آزاد سواد کوه برگزار کنیم و در این راستا از همه دانشجویان، اساتید، صاحب نظران، متخصصان و دست اندرکاران صنعت غذا دعوت می شود تا در این هم اندیشی ما را یاری کنند.
احمدی با اشاره به محورهای این همایش بیان داشت: صنایع فرآوردههای گوشتی و امنیت غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی و امنیت غذایی، صنایع فرآوری آبزیان و امنیت غذایی، صنایع کشاورزی و باغبانی و امنیت غذایی، صنایع بستهبندی و امنیت غذایی، نقش تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در امنیت غذایی، نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی و سند چشم انداز 20ساله جمهوری اسلامی ایران و امنیت غذایی از جمله محورهای این همایش است.
وی تصریح کرد: در دومین همایش ملی که درسال 1391 در واحد سوادکوه برگزار شد، حدود 700مقاله به دبیرخانه همایش واصل شد که انتظار می رود تعداد آن در سومین همایش ملی فراتر رود.
رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه در خصوص ارتباط علاقمندان به شرکت در سومین همایش ملی امنیت غذایی با دبیرخانه همایش خاطرنشان کرد: سایت اینترنتی ثبت نام به آدرس www.savadkoohconference.com از هفته دوم مردادماه برای ارسال مقاله و ثبت نام متقاضیان فعال است.