یک استاد حوزه و دانشگاه در اهمیت علم آموزی گفت: استاد و دانشجو تا زمانی که به تحصیل و تعلیم علم مشغولند هر دو ارزش عبادت کننده را دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجت الاسلام حسین انصاریان امروز در نشست بصیرتی که با حضور هیئت رئیسه دانشگاه ایلام، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن آیت الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد، در مورد اهمیت علم در تعالیم دینی اسلام گفت: علم طلبی و آموزش از نظر اسلام و در روایات اهل بیت (ع) از اهمیت والایی برخوردار است.
وی افزود: دانشمند و عالم اگر یک جانبه نگر باشد به مثابه جاهل متعصب است که سعی می کند علم و حق را بپوشاند و آن را اعلام نکند، دانشمند جاهل مانند شیطانی است که مشعل به دست دارد و در جهت تامین منافع شخصی خود یا گروه خاصی قدم برمی دارد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه استاد و دانشجو تا زمانی که به تحصیل و تعلیم علم مشغولند هر دو ارزش عبادت کننده را دارند، بیان کرد: علم آموزی باید توام با بردباری، انصاف و عشق باشد، یکی از ویژگی های منحصر به فرد انبیاء این بود که همیشه حق را به مردم منتقل می کردند.
حجت الاسلام انصاریان با اشاره به زندگی والای پیامبر اکرم (ص) تصریح کرد: در زمان حیات پیامبر (ص) به دستور ایشان درب مساجد به صورت تمام وقت باز بود و مساجد در آن زمان به مکان اجتماع، بحث و دانشگاهی برای تجمع اهل کتاب و حتی مشرکین تبدیل شده بود.
وی افزود: با سیر و سفر در تمام نقاط کره زمین و نظاره در تمام علوم و ادیان به صراحت به این نتیجه رسیده ام تنها دینی که برای آموزش ارزش و اهمیت خاصی قائل است دین مبین اسلام است. در ذکر اهمیت این مورد همین بس که در تعالیم اسلامی برای کسی که در جهت دانش آموزی قدمی بردارد ثواب عبادت 12 هزار ختم قرآن ثبت می شود.
این استاد علوم قرآنی بیان کرد: پروردگار یکتا بر اساس عدالت به تمام انسانها یک مقدار معینی علم عطا کرده و به همین دلیل ما باید از دانش، تجربیات و دستاوردهای افراد دیگر نیز استفاده کنیم.
حجت الاسلام انصاریان گفت: نادیده گرفتن دانشمندان، تنگ نظری حزبی- حکومتی و جناح بندی دار و دسته ای از خطرات غیر قابل اغماض در حق صاحب نظران در کشورهای اسلامی است.