جمشید فیروزی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، درباره وضعیت کنونی دانشگاه ها و وزارت علوم گفت: پس از انتخابات ریاست جمهوری سال92 و روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، با شعار اعتدال انتظار می رفت این شعار در دانشگاه ها و معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس و یا با انتخاب سرپرست وزارت علوم رعایت می شد.
وی افزود: اما آنچه شاهد بودیم این است افرادی در راس تصمیم گیری هستند، که می خواهند وزارت علوم و دانشگاه ها را در موقعیتی قرار دهند که یکبار دیگر در دانشگاه های کشور ، اغتشاش و غوغا سازی برپا کنند و مسائل فرهنگی و سیاسی دانشگاه ها را به انحطاط و بیراهه بکشانند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره کار سیاسی در دانشگاه ها ادامه داد: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب: «ما دو کار سیاسى داریم؛ (یکى) سیاستزدگى و سیاستبازى است. این را من به هیچ وجه تأیید نمىکنم؛ نه در دانشگاه و نه در بیرون دانشگاه، بخصوص در دانشگاه. یکى هم سیاست گرى است، یعنى حقیقتا فهم و قدرت تحلیل سیاسى پیداکردن» خوب، آنهایی که در دانشگاه ها چند وقتی است مباحث غیر علمی و غیر دانشگاهی را پیش گرفته اند، دنبال ایجاد سیاست زدگی و ایجاد بازی های سیاسی در بین دانشجویان و اساتید هستند که شاید مدت زمان کوتاهی به مقصود خود برسند؛ ولی دوامی ندارد.
فیروزی درباره نامه اعلام حمایت اعضای هیات علمی دانشگاه فسا از توفیقی گفت: نامه تعدادی از هیات علمی دانشگاه فسا هم به حمایت از توفیقی از این قضایای سیاسی بازی و سیاسی کاری مستثنی نیست و برخی از کسانی که این نامه را تایید کرده اند قویا از فتنه 88 و تقلب هم دفاع کرده اند.
وی ادامه داد: اما در بین امضا کنندگان کسانی هم هستند که بدون اطلاع دقیق از شرایط فقط به اسرار دیگران امضا کرده اند که می بایست موضع خود را شفاف کنند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به اینکه اقدام نامه نویسی و اعلام حمایت از توفیقی برآمده از نظر اساتید نیست و دست های پنهانی وجود دارد که می خواهد از دانشگاه فسا هزینه کنند، گفت: این افراد دوست ندارند که اساتید و دانشجویان فهم و تحلیل سیاسی پیدا کنند؛ چرا که آن موقع نمی توانند غوغاسازی در دانشگاه ها را ایجاد کنند و فریاد خفقان می زنند.
فیروزی خاطرنشان کرد: سخنرانی توفیقی و حمایت از بی قانونی و ادعای تقلب در سال 88 بر هیچ کس پوشیده نیست و جای تعجب دارد که تا به الان اساتید و هیئت علمی هیچ دانشگاهی در کشور در خواستی از تغییر وزیر علوم پیشنهادی به مجلس نداشتند.
وی گفت: بر نمایندگان مردم در مجلس حق الناسی هست که باید به وزیر پیشنهادی که در فتنه88 حضور فعالیت داشته نه تنها رای ندهند، بلکه با نطق طوفانی و انقلابی این قضیه را محکوم و بار دیگر در جهت انقلاب و رهبری گامی بلند و رای درخشان در مجلس ثبت کنند.