به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مجتبی صولتی امروز در کرسی آزاداندیشی سبک زندگی در دانشگاه اندیشمند لاهیجان که به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شده بود، با طرح این سوال که از لحظه بیدار شدن تا لحظه خواب چگونه میگذرد و جایگاه قرآن، نماز، معنویت و یادآوری مرگ در زندگی ما کجاست، بیان داشت: از اول خلقت بشر تمام مکاتب ایدئولوژیک ها، فلاسفه و اندیشمندان هرکدام نسخه ای برای رسیدن انسان به آرامش پیچیدند؛ اما به بن بست رسیدند؛ چرا که آزادی، عوامل غیرخدایی و دیگر آزادی های دیگر را رسیدن به آرامش می دانستند و دلیل دیگر اینکه نسبت به انسان اشراف کلی ندارند.
وی افزود: زمانی می توانیم در رابطه با یک رباط نظر بدهیم که خودمان آن را ساخته باشیم و خداوند هم هیچ نسخه ای غیر از اسلام برای انسان نپیچید؛ چراکه نسبت به انسان که خالقش است اشراف کلی دارد.
مدیر تعلیم و تربیت سازمان بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به زندگی روزمره امروزی گفت: با توجه به اینکه آسایش زندگی مردم نسبت به گذشته از قبیل وسایل نقلیه و تلفن همراه بهتر شده است؛ اما آرامش در زندگی نیست و یا خیلی کم رنگ شده است.
صولتی آرامش را حلقه مفقوده در زندگی امروزه برشمرد و افزود: کم حرف زدن با خدا، کم رنگ شدن حضور خدا و نماز در زندگی آرامشها را بهم زده است.
وی با اشاره به موضوع سبک زندگی گفت: در زندگی امروزه اکثر خانواده ها به صورت سلف سرویس غذا می خوردند و همه اعضای خانواده به مانند گذشته دور یک سفره نیستند و این باعث می شود که اعضای خانواده از هم دور باشند و احساس آرامش نکنند.
مدیر تعلیم و تربیت سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: آرامش در کنار خانواده بوجود می آید و کسانی که آرامش در زندگی ندارند از خانواده های خود به دور هستند.
صولتی خاطرنشان کرد: حضور خدا در زندگی، خواندن قرآن، یادآوری مرگ، برنامه ریزی در کارها، تنظیم خواب و مطالعه باعث ایجاد آرامش در کنار خانواده می شود.