امیرحسین خادم صادق در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به روند برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها گفت: هدف از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به طور آرمانی، گفتمان سازی عقلانیت و منطق در فضای دانشگاهی بخصوص در میان قشر جوان تحصیلکرده است که این هدف در راستای گفتمان سازی فراز و نشیب های بسیاری دارد که گاهی اوقات دسترسی به آن آسان و گاهی سخت می باشد.
وی ایجاد توان تحمل و ارتقای سعه صدر در برابرحرف مخالف، پیشروی به سمت تقویت مبانی و معرفتی و چارچوبهای فکری و منطقی، ایجاد جرات و قدرت بیان و حرکت و صحبت در مسیر چارچوب های عقلانی را از دیگر اهداف برگزاری کرسی های آزاد اندیشی عنوان کرد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: انتخاب موضوعات کرسی باید بر اساس تلفیق و هم افزایی چندعامل و در نظر گرفتن آنها باشد از جمله چالش های اساسی نظام به طوری که راه حل های آن موجود باشد.
خادم صادق افزود: موضوعات کرسی باید جذابیت موضوعی داشته و قابل طرح و بحث در فضای دانشگاهی باشد تا استاد و دانشجو بتوانندبه صورت ریشه ای به آن موضوع بپردازند.
وی ادامه داد: اگر کرسی ها به شیوه کاملا صحیح و آرمانی برگزار شود؛ به طوری که آن قالب برگزاری بتواند تمام نیازهای فکری و ضعف های منطقی و عقلانی دانشجو را برطرف کند و بتواند مامن و پناهگاهی برای پاسخگویی منطقی به سوالات چالشی او باشد قطعا اثر آن تا آخر عمر با دانشجو می ماند و تاثیر آن در زندگی و آینده او مشهود است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: کرسی هایی با موضوع اجتماعی و فرهنگی، مخاطبان گسترده تری دارد؛ اما موضوعات سیاسی را مخاطبان متخصص تر و دغدغه مند تر بیشتر می پذیرند.
خادم صادق درباره نحوه برگزاری کرسی ها گفت: ایجاد فضای صحبت برای همه اقشار در جذب عموم دانشجویان به کرسی کمک زیادی می کند، در برگزاری کرسی ها باید سعی شود موضوعات و قالب و تبلیغات به نحوی باشد که بتواند عموم را جذب کند.
وی خاطرنشان کرد: نحوه انتخاب موضوع باید همه گیر و فراگیر باشد و به صورت مناظره ای و خاص باشد؛ اما اکثر کرسی ها شبیه تریبون آزاد برگزار می شود.