به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، رامین خسروخاور رئیس انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی اظهار داشت: برای توسعه فضای کسب و کار باید در حوزه دانشگاه بستر مناسبی ایجاد شود تا مهندسی شیمی و پلیمر بتواند سرآمد بخشهای مختلف حوزه صنعت و دانشگاه کشور شود.
وی تصریح کرد: دانشگاههای کشور باید مراکز دانش و فناوری توسعه پیدا کند تا کارآفرینی رشد و شتاب بیشتری بگیرد.
خسروخاور تاکید کرد: تشکیل انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی نیاز به یک تشکل صنفی منسجم و مقتدر با توجه به گسترش این رشته از سالهای قبل احساس می شد. انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی در اجرای ماده 131 قانون کار و آیین نامه انجمن های صنفی و کانونهای مرتبط و به منظور حفظ حقوق و منافع قانونی و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی مهندسین این حوزه که خود متضمن حفظ منافع جامعه است.
رئیس انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی گفت: این انجمن در نهایت در سال 1387 در ایران شکل گرفت و انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی دو نگاه ویژه را در حیطه صنفی حرفه ای و تولید کننده محصولات پتروشیمی مورد تاکید قرار می دهد.
خسروخاور یکی از نیازهایی که در جامعه امروزی مطرح است جذب نیروهای کارآمد و متخصص دانشگاهی است متاسفانه در بدنه دولت جذب نیرو امکانپذیر نیست و در حال حاضر به حداقل رسیده است باید بخش خصوصی در کشور تقویت شود و این موضوع نیاز به بازنگری در حوزه کسب و کار دارد.
رئیس انجمن صنفی مهندسین پلیمر و شیمی گفت: این انجمن حدود 100 نفر نیروی حقوقی و 200 نفر اعضای حقیقی دارد.
وی، کمیته صنعت(ارائه مشاوره، ارتقای مهارت کارکنان، انتقال فناوری در صنعت مهندسی پلیمر و شیمی)، کمیته روابط بین الملل( همکاری با انجمن ها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط و معتبر خارج از کشور)، کمیته توسط حرفه ای ، کمیته علمی و انتشارات کتابهای تخصصی حوزه مهندسی شیمی و پلیمر و کمیته نوآوری ارتقای فناوری، انتقال تکنولوژی و نوآوری در فناوریهای مورد استفاده در صنعت مهندسی شیمی و پلیمر را از اهداف این انجمن برشمرد.
خسروخاور همچنین ایجاد نظام مهندسی پلیمر و شیمی ایران، ایجاد نظام مهندسی پلیمر و شیمی ایران، حمایت و دفاع از حقوق و منابع صنفی و حرفه ای اعضا، تهیه بانک اطلاعات صنعت پلیمر و شیمی کشور به منظور بررسی و شناخت مشکلات و ارائه راه حل، ایجاد ارتباط با مراکز علمی و پژوهش داخلی و خارجی را نیز از دیگر اهداف این انجمن ذکر کرد.
وی تدوین قوانین و آیین نامه های نظام مهندسی پلیمر و شیمی ایران، بازنگری سرفصل دروس مهندسی شیمی با نگاه تولید تکنولوژی و کارآفرینی، برگزاری همایشهای سالانه تقدیر و تشکر از کارآفرینان برتر صنعت، تفاهم نامه با انجمن مهندسی شیمی، برگزاری میزگردهای تخصصی مرتبط با صنعت و انتشار کتابهای تخصصی در حوزه مهندسی شیمی و پلیمر و حمایت از نویسندگان را از دستاوردهای این انجمن عنوان کرد.
گفتنی است که چهارمین گردهمایی کارآفرینان برتر مهندسی و پلیمر ایران با نگرش کارآفرینی در روز چهارشنبه(27) فرووردین ماه سالجاری در هتل اوین، سالن کوه نور با حضور مسئولان وزارت نفت و صنعت و معدن و تجارت برگزار می شود.