به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، صاحبکار، سرپرست موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه یزد با تبیین مسائل اجرایی و قوانین شرکتهای دانش بنیان، بر نقش محوری دانشگاهها در توسعه این شرکتها تاکید کرد.
وی افزود: برای اعضای هیات علمی یک سری قوانین و مقررات خاصی برای تعامل با شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مهمترین نقش دانشگاه تربیت نیروهای انسانی متخصص و فناور است که بتوانند در شرکتهای دانش بنیان مشغول به کار شوند و این بسیار مهم است که در این راستا نیز جهتگیری دانشگاه باید به این سمت باشد.
صاحبکار تصریح کرد: دانشگاه میتواند برای تربیت این نیروها علاوه بر دروسی که دانشجو میگذراند، یک سری دروس تکمیلی مثل کارآفرینی یا نوشتن طرح تجاری و آشنایی با قوانین مالیاتی و بیمهای ارائه شود.
وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شرکتهای دانش بنیان گفت: تعریفی که مقام معظم رهبری دارند، این است که یکی از اساسیترین کارها در مقوله اقتصاد مقاومتی، تاسیس و توسعه شرکتهای دانش بنیان است.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: بنا بر نظر مقام معظم رهبری باید در تشخیص شرکتهای دانش بنیان دقت شود و شاخصهای آن نیز باید استاندارد سازی شود که یکی از مهمترین سیاستهای اقتصاد مقاومتی بحث توجه به اقتصاد دانش بنیان است و باید به مساله اقتصاد و علم توجه داشت.
صاحبکار تصریح کرد: اقتصاد کشور باید دانشبنیان شود و شرکتها به سمت فناوری شدن و تولید ثروت از فناوری سوق داده شود.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان محور اصلی همه فعالیتهای معاونت علم و فناوری است.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در ماده یک قانون میگوید شرکتهای دانش بنیان به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش بنیان و گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان است.
صاحبکار گفت: در سایت www.daneshbonyan.ir تمام آیین نامهها و قوانین و مصوبات کارگروه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان به روز اعلام شده است و این سایت به عنوان بانک اطلاعاتی کامل در دسترس عموم است.