میثم زنگانه، معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در گرگان، ضمن گرامیداشت روز ملی استکبارستیزی گفت: مسیر انقلاب اسلامی ایران از نهضت آیتالله کاشانی تا نهضت امام خمینی (قدس سره) همه و همه برگرفته از نهضت عاشورای حسینی (ع) بوده است.
وی با بیان اینکه جامعه شیعه در راستای احیای شریعت اسلام بهره زیادی از نهضت عاشورا برده است، تصریح کرد: قیام امام حسین (ع) یک انقلاب بود انقلابی که در راستای احیا و پیرایش اصول از دست رفته اسلام ناب محمدی (ص) در اوج شکوه و عظمت شکل گرفت.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان در بخشی از سخنانش پایه حماسه حسینی را "امر به معروف و نهی از منکر" خواند و گفت: فریضه امر به معروف نهی از منکر بر طبق آیات قرآنی یکی از اصول فراموش شدهی ماست که با شهادت اباعبدالله الحسین (ع) این موضوع نهادینه شده است.
زنگانه تاکید کرد: برای احیای حماسه حسینی با روح "امر به معروف و نهی از منکر" باید فرهنگ برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) را در جامعه احیا کنیم.
وی تصریح کرد: این فرهنگسازی باید از خانوادهها شروع شود البته دولت هم در این امر سهیم است؛ اما احیای فرهنگی در خانواده دارای اولویت است.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان با اشاره به وضعیت پوشش در دانشگاهها، خاطرنشان کرد: نسل حاضر انقلاب را ندیده است و با آرمانهای آن از نزدیک دست و پنجه نرم نکرده است؛ از این رو ما وظیفه داریم که تاریخ را برای آنان بازگو کنیم.
زنگانه بیان داشت: باید از زمان کشف حجاب در زمان رضا خان برای نسل امروز بگوییم که با اینکه بیحجابی از سوی حکومت آزاد و حتی اجباری شده بود غیرت دینی بانوان و ملت فهیم و بصیر ما آنان را خانه نشین کرد و حاضر بودند از خانههایشان بیرون نروند تا تن به ذلت بیحجابی ندهند.
وی تاکید کرد: باید برای احیای فریضه مهم و جامعه ساز عفاف و حجاب در دانشگاهها تمامی نهادها اعم از روسا، اساتید، تشکلهای دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بسیج شوند تا بینش و بصیرت فرهنگی در دانشگاه نهادینه شود.
معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان با بیان اینکه برای احیای فرهنگ حجاب اصلا برخورد قهری را نمیپذیریم، گفت: مجالس عزاداری امام حسین (ع) فرصت مناسبی برای نهادینه کردند فریضههای ارزشمند دینی در ابعاد مختلف است؛ در واقع عزاداری سیدالشهدا (ع) کلاس درسی عملی است که هویت بخشی فرهنگی را در دستور کار خود دارد.