به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»، مسئول مشاوره دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بیان داشت: برای بسیاری از دانشجویان ورود به دانشگاه مصادف با اولین تجربه زندگی دور از خانواده و به مدت طولانی است و این روند برای بیشتر آن ها هیجان انگیز و در عین حال تنش زاست.
علیرضا نیکزاد ضمن بیان اهمیت این مطلب به بیان چند نکته مهم برای زندگی خوابگاهی اشاره کرد و گفت: برای اینکه در این زمان مشکلی پیش نیاید و اختلاف سلیقه و فرهنگ مانع زندگی آرام و بدون مشکل نشود، باید به نکاتی مثل کنترل سروصدا، نظافت، مهمان و حریم شخصی توجه کنید.
به گفته وی اگر زمان های خاصی وجود دارند که باید اتاق در آن زمان ها ساکت باشد مانند هنگام خواب، مطالعه، عبادت و غیره آن را مشخص کنید و اگر یکی از هم اتاقی ها مایل به ساکت بودن اتاق باشد و دیگری با آن مخالف است، می توانید ساعات مشخص را برای سکوت تعیین کنید و در بقیه ساعات در صورت تمایل به کتابخانه بروید.
وی ادامه می دهد: با هم اتاقی هایتان به توافق برسید که چطور باید کارها را تقسیم کرد و کدام لوازم باید مشترک استفاده شود.
نیکزاد افزود: مشخص کنید که هر کس مسئول نظافت کدام بخش اتاق است. شما می توانید قوانینی نظیر این که ظرف های کثیف باید شسته و جمعآوری شود وسایل شخصی مانند لباس نباید کف اتاق باشد و در چه روزهایی نظافت کلی اتاق انجام پذیرد را تعیین کنید.
وی در خصوص پذیرفتن مهمان در خوابگاه نیز گفت: هم اتاقی ها حق دارند از مهمانان خود در اتاق پذیرایی کنند؛ اما نباید از این حق سوء استفاده شود و قوانین لازم برای مهمان های هم اتاقی، تعداد مجاز مهمان ها و نحوه برخورد را باید مشخص و رعایت کنید .