به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، نشست بررسی ابعاد مختلف سیاستهای کشور امریکا تحت عنوان «امریکا از نگاه یک اندیشمند امریکایی» با حضور پروفسور مایکل جونز، استاد دانشگاه و تحلیلگر رسانهای امریکا، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
در این نشست، پروفسور مایکل جونز در جمع دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، هالیوود را منبع اصلی شناخت مردم امریکا از ایران عنوان کرد.
وی به بیان سیر تاریخی شکلگیری هالیوود توسط یهودیان و ارتباط آن با دولت آمریکا پرداخت و گفت: امروزه مردم آمریکا اطلاعاتی را که در مورد کشور ایران دریافت میکنند توسط فیلمهایی همچون «آرگو» به آن ها ارایه میشود.
تحلیلگر رسانهای امریکا با اشاره به نخستین سفرش به ایران تصریح کرد: زمانی که برای نخستین بار قصد سفر به ایران داشتم تمام دوستانم از من میپرسیدند که آیا نمیترسی که میخواهی به ایران سفر کنی؟ اما همه چیز در کنفرانس ایران خوب پیش رفت و به راحتی به آمریکا بازگشتم، ولی به محض ورودم به ایالات متحده دونفر از FBI سراغ من آمده و سؤالاتی پیرامون دلیل سفرم به ایران پرسیدند.
پروفسور مایکل جونز جمعیت دو درصدی یهودیان امریکا را حاکمان اصلی این کشور دانست و گفت: این قشر که با یک جنگ فرهنگی توسط هالیوود بر رسانهها تسلط دارند، با در اختیار داشتن سیستم تولید و توزیع فیلم، نگاه مردم به دیگر کشورها را شکل میدهند و با گسترش نگاه جنسی منحرف و مطالب کفر آمیز، دور کردن مردم از خداوند را پیگیری میکنند.
وی تصریح کرد: مردم این کشور را قومی چند وجهی با عقاید و فرهنگهای مختلف تشکیل میدهند که سبک زندگی و فرهنگ آن ها مستقیماً توسط سینمای هالیوود به آن ها القا میشود.
استاد سابق کالج سنت ماری خاطرنشان کرد: ایران دارای تاریخ و پشتوانه غنی بیش از ۲۰۰۰ ساله، فرهنگ، زبان و مذهب واحد است، اما آمریکا هیچ کدام از اینها را دارا نبوده و مردمی از گوشه کنار دنیا از نیروها و گرایشات مختلف در آنجا زندگی میکنند.
جونز با انتقاد از سیاستهای جنگ طلبانه و سلطه جویی امریکا در دیگر کشورهای جهان، افزود: سیاستمداران امریکا با استفاده از ابزار قدرتمند رسانه و گسترش فیلمهایی که موجب فساد اخلاقی در جوامع میشود، زمینه کوته فکری و ضعف عقلانیت در نقاط مختلف جهان را فراهم میآورند و در نتیجه موفق به سرنگونی حکومتهای مخالفان خود میشوند.
وی در پاسخ به سؤالی پیرامون احتمال برداشتن تحریمهای اعمال شده علیه ایران توسط آمریکا، گفت: یکی از عواقب برداشتن تحریمها، تشدید جنگ فرهنگی است تا بتوانند به راحتی محصولات فرهنگی غیراخلاقی خود را ارائه و اینگونه به جنگ شما بروند در حالی که نخستین مرحله استثمار، بردگی بوده که از آن به عنوان آزادی یاد میشود و زمانی که مردم معتاد آن شدند به راحتی از آنها هر نوع بهرهکشی مادی میکنند.
سردبیر مجله جنگهای فرهنگی در پایان با بیان اینکه امتیاز شما ایرانیها وجود رهبری است که از فرهنگ و مذهب جامعه حمایت میکند، گفت: در آمریکا کاملا بین دین و سیاست جدایی وجود داشته و صحنه برای مقابله با این فساد خالی است.