به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، کارگاه پژوهشی «استفاده از سیستم های پیشرفته آنالیزی در صنعت غذا» از 27 تا 29 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.
معرفی سیستم های بویایی و چشایی الکترونیک و کاربرد آن در صنعت غذا، کروماتوگرافی با تکیه بر کروماتوگرافی گازی و کاربرد آن درر صنعت غذا و اسپکتروسکوپی مولکولی و اتمی و کاربرد آن در صنعت غذا از مباحث مورد طرح در این کارگاه آموزشی سه روزه است.
دانشجویان علاقمند می توانند تا 25 اردیبهشت ماه برای حضور در این کارگاه پژوهشی ثبت نام کنند.