به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، محمد جهانتیغی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان صبح امروز در میان خبرنگاران گفت: در حال حاضر پنج مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای در استان وجود دارد که هدف آنها تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز در بخش های مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی است.
وی افزود: توجه ویژه به توانایی های عملی و مهارتی دانشجویان، تقاضا محوری و کارآفرینی از ویژگیهای این مراکز است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال ۹۰ بر اساس مصوبه دانشگاه جامع علمی کاربردی، مراکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای در سطح کشور ایجاد شد که در سیستان و بلوچستان نیز از مهر ماه سال ۹۰ سه مرکز در شهرستانهای زاهدان، چابهار و زابل با ۱۰۰ دانشجو راه اندازی شد و اینک دو مرکز علمی کاربردی ایرانشهر و سراوان نیز ایجاد و مشغول به فعالیت هستند.
جهانتیغی تصریح کرد: بیش از هزار و ۵۰۰ دانشجو در مراکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای استان در رشته های علمی و مهارتی مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: در مراکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای زاهدان ۴۱۰ دانشجو در ۹ رشته آموزشی در حال تحصیل هستند که هفت رشته آن در مقطع کاردانی و دو رشته در مقطع کارشناسی است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در پایان بیان داشت: تربیت نیروی انسانی متعهد، ماهر، متخصص و کارآمد در سطوح عالی فنی و حرفه ای، بومی سازی توسعه آموزش های مهارتی برحسب طرح آمایش سرزمین و ارتقای سطح توانمندی علمی و عملی اساتید از جمله اهداف مراکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای است.