نقره کار، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به توقیف شدن برخی رسانههای منتقد، گفت: مسئله انتقاد، نقدپذیری و تعامل به خصوص دولتمردان با مردم، یکی از بنیانهای حکومت اسلامی و اعتقادات ماست.
وی تصریح کرد: همان طور که میدانید یکی از 5 پایگاهی که امام جعفر صادق علیه السلام برای اسلام تعریف میکند، «امر به معروف و نهی از منکر» است که اگر این مبنا در جامعه اسلامی برقرار نباشد ،مافیاهای قدرت و ثروت در کشور حاکم شده که این را البته در بسیاری از جوامع دیدهایم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه در کشورمان اقتصاد کشور دست مسئولان است ولی متاسفانه شاهد از بین رفتن ثروتهای میلیاردی کشورمان توسط آقازادهها هستیم، اظهار داشت: زمانی که قدرت و ثروت با هم جمع شوند عملا اراذل و اوباش بر جوامع حاکم و قطعا آن محیط دیگر جامعه اسلامی نامیده نمیشود.
وی افزود: در این مواقع جمهوریت نظام نابود و اسلامیت آن هم زیر پا گذاشته میشود به همین دلیل تعجب میکنیم از اینکه افرادی که مدعی هستند وقتی به قدرت میرسند برخلاف اسلام تصمیم میگیرند. نمیدانیم قدرت چه مزهای را در افراد ایجاد میکند؟
نقره کار در پایان با بیان اینکه قدرت چه مزه ای را برای این گونه افراد ایجاد میکند که حاضر پذیرش نقد مردم نیستند خاطرنشان کرد: نپذیرفتن انتقاد به خصوص در مسائل مهمی همچون برجام که آینده کشورمان و منافع ملی را تحت تاثیر قرار میدهد کار بسیار ناشایستی است کسانی که در زبان انتقاد پذیر ولی در عمل با هر نوع انتقاد به صورت زورمدارانه و غیرمنصفانه انجام میدهند از نظر اسلام منفور هستند.