به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، تشکل های دانشجویی استان همدان در نامه ای خطاب به رییس جمهور، مطالبات جنبش دانشجویی استان همدان را از دولت تدبیر و امید عنوان کردند.
متن نامه به شرح زیر است:
ریاست محترم جمهور جناب آقای دکتر حسن روحانی
سلام علیکم؛
ضمن عرض تبریک به مناسب فرا رسیدن دهه مبارک کرامت و میلاد شمس الشموس حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و خواهر بزرگوارشان حضرت فاطمه معصومه (س) و هفته دولت ، همچنین عرض خیر مقدم جهت تشریف فرمایی حضرتعالی و تمامی دولتمردان وخدمتگزاران دولت تدبیر و امید به استان شهید پرور و عالم خیز همدان و امیدواریم که حضور شما در این استان سبب خیر و برکت هرچه بیشتر شود.
جنبش دانشجویی استان همدان با توجه به سفر استانی شما نکاتی را یادآور می شود:
با توجه به این که یکی از سفارش های پیامبر اعظم و ائمه برگوارمان وفای به عهد بوده و همچنین خود حضرتعالی فرموده اید که : اگر نمیتوانیم کاری کنیم باید از روز اول بگوییم نمیتوانیم و با توجه به این که عمر دولت تدبیر و امید به نیمه خود رسیده یک سری از وعده های محقق نشده ای که دولت تدبیر و امید خود را موظف به انجام انها دانسته یاداوری می کنیم؛ ان شاالله مورد توجهتان قرار گیرد و دولت یازدهم تمام تلاشش را در محقق کردن این وعده ها انجام دهد.
ای که دستت میرسد کاری بکن پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
یکی از وعده هایی که در هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری به آن توجه فراوان می شود، بحث اقتصاد است؛ ولی متاسفانه کمتر کسی این وعده ها را بعد از رسیدن به قدرت به یاد می اورد.
اگر به یاد داشته باشید فرموده بودید: دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت این همه جوان بیکار در مقابل خانواده و فرزندان شرمنده باشند. اما متاسفانه هم اکنون قصد سفر بر دیاری را کرده اید که بیکاری جوانان آن نه تنها به یک معضل اقتصادی، که به بحران های اجتماعی و فرهنگی نیز تبدیل گشته است و متاسفانه در این مدتی که از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید گذشته، شاهد اقدامی درخور و همتی عالی دولت مردان در این استان نبوده ایم.
اگر خاطرتان باشد گفته بودید: ما باید به سیاستهای ابلاغشده از سوی مقام معظم رهبری عمل کنیم، نه اینکه فقط شعار دهیم و همچنین فرموده بودید: شعار من «نجات اقتصاد ایران» است. اما متاسفانه بعد از ابلاغ سیاست های کلان اقتصادی تحت عنوان اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای باز هم روند اقتصادی دولت تغییری نکرد و نتیجه آن نه تنها بهبود شرایط اقتصادی نبود، بلکه طبق آمار بانک مرکزی میزان نقدینگی از ابتدای دولت یازدهم هم افزایش یافته است!
و اگر بیاد آورید فرموده بودید: دولت تدبیر و امید به دنبال این است که آنچنان مردم را از درآمد سرشار کند که اصلاً به یارانه ۴۵ هزار تومانی نیازی نداشته باشند. اما نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه وزیر اقتصاد دولت پرداخت یارانه ها را مصیبت عظمای دولت می داند و نسبت به سیاستهای هدفمندی یارانه ها کم توجهی می کند.
گویا تنها وعده ای که دولت جنابتان موفق به اجرای آن بوده، این است که فرمودید: من میخواهم کاری کنم که دولت سوی مردم دست دراز کند؛ البته مردمی که نه تنها از نظر اقتصادی بهبودی را احساس نکرده اند؛ بلکه همواره در این مدت با معضل رکود روبه رو بوده اند.
دسته ای دیگر از وعده های شما امور مربوط به تعامل با قوا بوده است؛ چنان که فرموده اید: تعامل رئیسجمهور با دو قوه مقننه و قضاییه در چارچوب قانون اساسی تعیین شده است و باید تعامل قوا به گونهای باشد که خواست مردم و منافع آنان مد نظر قرار بگیرد. یا در جای دیگر فرموده بودید: اگر اختلاف نظر ناشی از عدم توجه یکی از قوا به قانون باشد، چون رئیسجمهور وظیفه اجرای قانون اساسی را نیز دارد، میتواند تذکر دهد، یا جایی که یاد آور شده بودید نمایندگان مردم در مجلس نیز بر کار رئیسجمهور باید نظارت کنند.
اما حال چه شده است که همکاران شما در دولت تدبیر و امید تلاش می کنند مجلس را که براساس قانون اساسی ناظر بر تمام توافقات بین المللی است، از صحنه بررسی برجام که یکی از مهم ترین و تاثیر گذار ترین توافقات بین المللی جمهوری اسلامی ایران در یک دهه گذشته است، خارج کرده و آنرا دور بزنند و یا هیاهویی که بر سر استیضاح وزیر سابق علوم انجام دادید که هم اکنون موضوع بر همگان مشخص شد که این قضیه ظلمی آشکار در حق بورسیه ها بوده، ولی باز هم دولت متبوع تان دست به جبران چنین اشتباهی نزده است.
اما موضوعی که اخیرا مطرح کرده اید و تمامی دلسوزان این نظام را دچار تعجب و تحیر گشته اند، صحبت های حضرت عالی در جمع استانداران و دست اندرکاران امر انتخابات بوده است، که خواسته یا ناخواسته جایگاه شورای نگهبان را تضعیف کرده اید. سوال ما از جنابتان این است که مگر شما نبودید که می گفتید: اساس کشور باید بر اساس قانون و ادامه آن دارای شفافیت باشد و این میتواند اعتماد لازم را در یک جامعه به وجود آورد. حال چه شده است که اکنون خواهان حذف جایگاه شورای نگهبان قانون اساسی از امر مهم انتخابات شده اید. آیا با حذف این رکن رکین نظام اسلامی شفافیت بیشتر میگردد؟ یا اعتماد مردم بیشتر می شود؟ و یا این امر در چارچوب قانون است ؟
مگر یادتان نمی آید که فرموده بودید رئیسجمهور مقامی است که با رأی بالای مردم انتخاب میشود، اما رأی و پشتوانه بالا مصونیت نمیآورد، بلکه مصونیت آن زمان به وجود میآید که فرد در چارچوب قانون و اختیارات حرکت کند. توصیه ما به حضرت عالی و تمامی دولتمردان، اجرای قانون اساسی است و یاد آور می شویم که فتنه تلخ امریکایی صهیونیستی سال ۸۸ نیز با عدم تمکین به قانون کلید خورد.
بحث بعدی موضوع بازگشایی سفارت انگلیس است. از دولت سوال میکنیم که کدام حمایت و کدام روی خوش در مذاکرات هسته ای از انگلستان مشاهده شد که این گونه فرش قرمز زیر پای روباه پهن میکنید؟ چه تغییر رفتاری در سیاستهای انگلیس خبیث بوجود آمده که تمامی فتنه انگیزی ها و دشمنی های این دولت استعماری را نادیده گرفته اید؟در ان رابطه به نظر می رسد پس از هشدار صریح رهبر انقلاب درباره خطر نفوذ دشمن و برشمردن مجدد نقش خیانتهای انگلستان ، این دفاع همه جانبه و ذوق زدگی از سفر وزیر خارجه انگلیس چه معنایی می تواند داشته باشد؟
نکات مذکور تنها گوشه ای از مطالبات جنبش دانشجویی استان همدان از دولت تدبیر و امید است که نیاز به توجه وتلاش هرچه بیشتر را دارد چرا که هر گونه کم توجهی وتخطی قانون اساسی را نمی پذیرد.
والسلام علی من اتبع الهدی
از طرف تشکل های دانشجویی :
۱-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر
۲-تشکل دانشجویی قرآن وعترت دانشگاه ملایر
۳-هیئت منتظران ظهور دانشگاه ملایر
۴- جامعه اسلامی دانشجویان بوعلی سینا همدان
۵- جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد همدان