به گزارش خبرگزاری دانشجو از کردستان؛ حجت الاسلام عبدالمهدي عربشاهي مقدم، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه پيام نور استان کردستان در افتتاحیه این طرح به تشريح اهداف و برنامه هاي طرح ضيافت انديشه اساتيد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه شاهد برگزاري نخستين دوره اين طرح ويژه اساتيد و اعضاي علمي در دانشگاه پيام نور کردستان هستيم.
وي افزود: علي رغم اينکه تنها هشت ماه از فعاليت نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه پيام نور مي گذرد؛ اما با همراهي و همدلي موجود در بين مسئولان اين دانشگاه شاهد اجرايي شدن برنامه هاي فرهنگي بسياري در سطح واحدها و مراکز اين دانشگاه بوده ايم.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور کردستان تصريح کرد: طرح ضيافت انديشه با حضور 50 عضو علمي دانشگاه پيام نور کردستان و در طول چهار روز برگزار مي شود و در قالب اين طرح نيز دو کارگاه تخصصي با محوريت انديشه سياسي اسلام و معرفت شناسي برگزار مي شود.
حجت الاسلام عربشاهي با اشاره به اهميت طرح ضيافت انديشه اساتيد تصریح کرد: طرح ضيافت انديشه اساتيد با هدف دانشافزايي و ارتقاي معرفتي، فرهنگي و سياسي با توجه به نيازها و مسائل روز جامعه است.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور کردستان افزود: اين طرح در قالب دو دوره 16 ساعته آموزشي برگزار خواهد شد و استادان شرکتکننده در کارگاهها و نشستهاي همانديشي و کرسيهاي آزادانديشي حضور خواهند يافت.
وی گفت: کارگاههاي اين دوره در دو گروه و دو سطح و با عناوين «انديشه سياسي» و «معرفتشناسي» برگزار مي شود و 40 نفر از اعضاء هيأت علمي مراکز و واحدهاي دانشگاه پيام نور استان کردستان در دو سطح «مربيان» و «استادياران و دانشياران» هر کدام در يک دوره 16 ساعته شرکت مي کنند.
حجت الاسلام عربشاهي افزود: برگزاري اين نشست هم انديشي نيز به عنوان يکي از برنامه هاي جنبي طرح ضيافت انديشه اساتيد پيام نور کردستان محسوب مي شود و اميدواريم در سنوات آتي نيز بتوانيم اين دوره را برگزار کنيم.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور کردستان ادامه داد: واضح است که جامعه اسلامي مورد تهاجم و شبيخون فرهنگي قرار گرفته که از آن به عنوان جنگ نرم نام برده ميشود.
عربشاهی افزود: براي مقابله با تهاجم فرهنگي نميشود برخورد نظامي و فيزيکي داشت؛ بلکه در مقابل جنگ نرم بايد از دفاع نرم و ايدئولوژيک بهره برد بنابراين در برابر تهاجم فرهنگي نياز به دفاع فرهنگي احساس ميشود.
وی با اشاره به فعاليتهاي فرهنگي در کشور براي مقابله با جنگ نرم، خاطرنشان کرد: از جمله تدابير و راهکارهايي که نهاد رهبري براي مقابله با تهاجم فرهنگي در نظر دارد فعاليت در حوزه اساتيد و اعضاي هيأتعلمي دانشگاهها است.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور کردستان با اشاره به نقش کليدي اساتيد در فرهنگ يک ملت تصريح کرد: اساتيد در دفاع فرهنگي نقش فرماندهان اين جنگ را دارند و اگر فرماندهان جنگ اطلاعات کافي از چگونگي دفاع نداشته باشند مسلماً نميتوانند پيروز ميدان باشند، بنابراين آموزش اساتيد از اهميت ويژهاي برخوردار است چراکه اساتيد با جوانان که آينده يک ملت هستند در ارتباطند و بر جوانان تأثير ميگذارند.