به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام شاه فضل ظهر امروز در دوره اندیشههای آسمانی در دانشگاه فرهنگیان مشهد به تبیین مولفههای فعالیتهای فرهنگی پرداخت.
وی افزود: نیازسنجی در فعالیتهای کانون مساجد از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ بطوری که باید دانست که با توجه به شرایط موجود و در هر برهه از زمان چه فعالیتهایی نیاز است و اگر نیاز سنجی صورت نگیرد کار فرهنگی بی تاثیر خواهد بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه مساجد بهترین اماکن جهت کارآفرینی میباشند، تصریح کرد: در کانونهای فرهنگی مساجد باید از کارشناسانی استفاده کرد تا تفکر افراد را نسبت به موضوع اشتغال تغییر داده و فرهنگ درست کار را در بین جوانان نهادینه کنند.
حجت الاسلام شاه فضل ذائقه سازی در فعالیتهای فرهنگی و مذهبی را مهم عنوان کرد و خاطر نشان کرد: آنچه که در ذائقه سازی از اهمیت بالایی برخوردار است این نکته میباشد که اقدامات فرهنگی بومی سازی شود، بدین معنا که هر کار فرهنگی باید متناسب با امکانات و شرایط حاکم در آن شهر صورت گیرد.
وی در ادامه، افزود: اولویت بندی و استاندارد سازی در اجرای فرآیند فعالیتهای فرهنگی باید مدنظر قرار داد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان انسان سازی را از دیگر مولفههای فعالیتهای فرهنگی عنوان و بیان داشت: این مولفه با اومانیسم متفاوت است.
شاه فضل ادامه داد: برنامه محوری و ایجاد ارتباط بین اردوهای تفریحی و کلاسهای آموزشی و نیز هدفمندی برنامهها باید در فعالیتهای فرهنگی لحاظ شود.
وی تصریح کرد: عمده ترین دلیل عقب افتادگی جوامع اسلامی نسبت به غرب، فقر تفکر فلسفی است و این نکته نشان میدهد جامعه ما اهل تفکر نیستند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان گفت: 90درصد علوم انسانی ما ترجمه غرب است و ما در حوزه علوم انسانی از خودمان هیچ حرفی نداریم.