امیر موسیوند، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در همدان، با اشاره به تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری مبنی بر پیگیری مطالبه عدالت از سوی جنبش دانشجویی و گفتمان سازی عدالت در سطح دانشگاه های کشور از تشکیل دفتر مطالبه عدالت برای پیگیری خواسته های رهبر انقلاب اسلامی خبر داد.
وی تصریح کرد: بدون شک اهمیت و جایگاه مطالبه عدالت برای جنبش دانشجویی روشن میباشد و هنگامی که با فعالین دانشجویی در این باره صحبت میشود همه بر اهمیت این موضوع تاکید دارند اما در عرصه ی عمل ، از حرکت های موثر و تاثیر گذار خبری نیست.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در ادامه ضمن اشاره به تهیه جزوه مطالبه عدالت مبتنی بر بیانات و پیام های رهبر انقلاب اسلامی به جنبش دانشجویی بیان داشت: محیط زیست ، معماری و شهرسازی اسلامی ، اقتصاد مقاومتی و استکبارستیزی از الویت های مشخص دفتر مطالبه عدالت خواهد بود.
وی با اشاره به ورود دفتر مطالبه عدالت به مباحث معماری و شهرسازی عنوان کرد: هدف اصلی پیگیری این امور همان مطالبه رهبری از مدیریت شهری مبنی بر شهرسازی متناسب با حیات طیبه اسلامی و حفظ اصالت اسلامی و ملی در ساخت و سازهاست و این چیزی است که در معماری و شهر سازی ما مغفول مانده است و به تعبیر یکی از دوستان معماری عصر ما نه شورش انقلاب اسلامی در برابر مبانی تمدن غرب را نمایندگی می کند، نه روح استقلال و مقاومت و مبارزه ی ضد استکباری ما را.
موسیوند ادامه داد: محیط زیست از عرصه های مغفول و فراموش شده جنبش دانشجویی و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است و جالب است بدانید که سرمایه محیطی از ارکان اصلی حوزه قدرت سخت تعریف می شود و هیچ نظام سیاسی در طول تاریخ بشر اینگونه به مصرف، منابع طبیعی و خواهش های اولیه انسانی مقروض نبوده و آنچه امروز از آن به عنوان بحران محیط زیست یاد میشود نیز معلول همین مصرف و در ادامه آن دموکراسی های لیبرال است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا گفت: دفتر مطالبه از شورای مرکزی چهار نفره بعنوان هسته مرکزی این دفتر تشکیل شده است که علاوه بر آن نزدیک به شش کمیته به نام های کمیته حمل و نقل، کمیته اقتصاد مقاومتی، کمیته شهرسازی، کمیته محیط زیست، کمیته خانواده تراز و کمیته سرمایه سیاسی به صورت تخصصی بر روی موضوعات مشخص شده کار می کنند.