به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، مهدی فنودی، کارشناس مسائل سیاسی در خراسان جنوبی صبح امروز در این مراسم، با اشاره به دلایل اهمیت انتخابات پیشرو، گفت: یکی از دلایلی که بر انتخابات پیشرو تأثیرگذار است، به سرانجام رسیدن برجام است که باید توجه داشته باشیم که فضای برجام و پسابرجام راه نفوذی برای دشمن به مجلس نباشد.
وی با اشاره به راهبردهایی برای انتخابات اسفندماه، افزود: در حال حاضر چند راهبرد شامل راهبرد مشارکت حداکثری، راهبرد حضور هوشمندانه و راهبرد جلوگیری از نفوذ غربگرایان به بدنه تصمیمگیری ملت مدنظر است.
کارشناس مسائل سیاسی در خراسان جنوبی بیان داشت: به این دلیل که رأیدهندگان دغدغه معیشتی دارند، برخی میخواهند فکر آحاد ملت را به سمت تأمین معیشت مردم ببرند و از این طریق رأی کسب کنند.
فنودی با اشاره به راهبردهای دشمن در این انتخابات، گفت: راهبرد اصلی دشمن تغییر در نظام با دو شیوه بیثباتسازی و نفوذ است که متشنج کردن فضای سیاسی کشور در نتیجه همین راهبردها است.
وی ادامه داد: نظام نیز در انتخابات پیشرو اهداف راهبردی را دنبال میکند که شامل حفظ ثبات و ایجاد فضای آرام در جامعه است و این حاصل نمیشود مگر با تلاش و پشتکار و مجاهدت آنهایی که دغدغه دین و نظام را دارند.
این کارشناس سیاسی با تأکید بر اینکه باید از ناآرامی به ویژه در فضای دانشگاهها جلوگیری شود، گفت: در این برهه نباید از سخنرانان مسئلهدار که موجبات تحریک فضای دانشجویی در دانشگاهها میشوند، دعوت شود.
فنودی تصریح کرد: فضای دانشگاهی باید یک فضای منطقی و استدلالی باشد و میتوان سخنرانیهایی در قالب مناظره و به صورت دو طرفه باشد تا دانشجویان با بینش خود حق را از باطل تشخیص دهند.
وی با تأکید بر انتخاب هوشمندانه و آگاهانه برای شکلگیری یک مجلس ولایی و کارآمد، بیان داشت: دومین راهبرد نظام در انتخابات، افزایش اقتدار ملی به وسیله مشارکت بالای مردم است.
کارشناس مسائل سیاسی در خراسان جنوبی گفت: ویژگیهای مجلس آینده باید در طراز دهه چهارم انقلاب اسلامی باشد.
فنودی بیان داشت: 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد و دشمن راههای زیادی برای برهمزدن نظام به کار برده است و در شرایط امروز نیز دشمن از پای ننشسته و به دنبال این است که در مرکز تصمیمگیری و تصمیمسازی ظهور کند.
وی با تأکید بر ولایتمداری و پایبندی عملی به ولایت هر نماینده مجلس، تصریح کرد: داوطلبان مجلس باید مرزبندی اعتقادی و سیاسی خود را با فتنهگران به ویژه فتنهگران 88 مشخص کنند و از ساکتین نباشند.
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: حفظ استقلال و متعهد به مصالح نظام و منافع ملی در عین تعامل با سایر قوا باید از دیگر ویژگیهای نماینده باشد.
فنودی برخورداری از ماهیت دینی و توانمند برای سد کردن راه نفوذ دشمن را یکی از ویژگیهای مهم نماینده مجلس عنوان کرد.
وی با اشاره به اصل تفکیک قوا، گفت: هر یک از قوا مسئولیتهای خاص خود را دارند که باید رعایت شود، بنابراین تعامل باید در برنامههای کلان و کلی وجود داشته باشد، اما اینکه یک مجلس کاملا با دولت وقت مطابق باشد، به قشر مردم ضرر میرساند چراکه رسالت نظارتی که مجلس باید بر اجرای قانون داشته باشد، رعایت نخواهد شد.
این کارشناس سیاسی بیان داشت: برخی از مسئولان نفوذ را قبول ندارند و آن را بزرگنمایی تلقی میکنند در صورتی که با نفی این مسئله ولایتمداری مسئول زیر سوال می رود.
فنودی با بیان اینکه نمایندگان باید پایبند به قانون باشند و قانونگرایی را در همه سطوح رعایت کنند، تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باید کارآمد باشد و نقش موثری در برابر وظایف تعریف شده خود ایفا کند.
وی بیان داشت: داوطلبانی اصلح هستند که در دهه چهارم انقلاب دغدغه دین، ارزشها و کارآمدی را داشته باشند.
کارشناس مسائل سیاسی در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاستگذاری جریانات مختلف برای کسب کرسیهای مجلس، رسالت بسیج دانشجویی معرفی ملاکهای کاندیدای اصلح برای دانشجویان و آحاد مردم است.