به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، طي مراسمي با حضور حجت الاسلام عسگر ديرباز، رئيس دانشگاه؛ سید حسن رضوي، معاون استاندار و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم؛ محسن بهشتي، معاون عمراني استاندار، نماينده وزارت نفت، اساتيد و دانشجويان دانشگاه، فاز اول مجتمع آموزشي و كمك آموزشي پرديس خواهران به بهره برداري رسيد.
در ابتداي مراسم حجت الاسلام عسگر، رئیس دانشگاه قم ضمن خیر مقدم به میهمانان، طي سخناني گفت: افتتاح اين پروژه كه از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبري بوده و این امر گامي مهم در مسير آرامش و آسايش دانشجويان در جهت تحصيل علم و كسب اخلاق و خدمت به انقلاب اسلامي است.
وی ضمن ابراز خرسندي از به ثمر رسيدن اين پروژه در ايام دهه فجر، آنرا حاصل زحمات همه دست اندر كاران آن در دانشگاه، خصوصا معاونت اداري و مالي دانست و از تلاش ها و پيگيري هاي بخش هاي مختلف ديگر در ساخت، تكميل و راه اندازي آن تقدير و تشكر کرد.
همچنين رئيس دانشگاه قم از حمايت هاي استاندار قم و معاونان وی و مساعدت هاي وزارت نفت تشكر كرد.
سید حسن رضوي، معاون استاندار و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم نيز ضمن تبريك ايام الله دهه فجر و تقدير از تمامي عوامل اجرايي پروژه، گفت: با توجه به تدوين برنامه ششم و گشايش اقتصادي كه بوجود آمده است، هدف دولت تكميل همين پروژه هاي نيمه تمام است كه باید همه امكانات كشور براي تكميل پروژه نيمه تمام بكار گرفته شود كه با استفاده از ظرفيت بخش خصوصي و سرمايه داخلي و خارجي بسياري از اين پروژه ها را مي توان به نتيجه رسانيد.
وی افزود: ميانگين اعتبارات استاني در تملك استان قم، 100 ميليارد تومن است در حالي كه در سفر مقام معظم رهبري در سال 89 به استان قم، 1300 ميليارد تومن اعتبار براي طرح هاي عمراني استان اختصاص يافت كه در پنج سال گذشته دو ونيم برابر اعتبارات استاني از اين سفر پر خير و بركت، استان بهره مند شده است.
در ادامه گندمكار، معاون اداري و مالي دانشگاه نيز گزارشي از روند ساخت، تكميل و تجهيز اين پروژه ارائه کرد.
گندمكار گفت: بناي اين مجموعه آموزشي را آيت الله قاضي (ره) در سال 1387 در زيربنايي به متراژ ۱۸ هزارو ۵۰۰ متر مربع بنا نهاد كه اعتبار تكميل آن در سفر مقام معظم رهبري در سال 89 مورد تصويب قرار گرفت كه با راه اندازي اين پروژه امكان توسعه و تكميل امكانات مورد نياز پرديس خواهران فراهم شد.
وي افزود: فاز نخست اين پروژه كه بنام مجتمع آموزشي امام خامنه اي نام گذاري شده است به متراژ 6250 متر مربع مي باشد كه در سال 1389 در پي سفر مقام معظم رهبري به استان قم تامين اعتبار و در سال 1392 با عقد قرارداد با پيمانكار عمليات تكميل ساخت آن آغاز شد و در آبان 1394 ساخت آن به پايان رسيد و در طي سه ماه گذشته علاوه بر محوطه سازي، تجهيزات زيربنايي گرمايشي و سرمايشي و ساير امكانات آموزشي و رفاهي ساختمان نيز نصب شد.
معاون اداري و مالي دانشگاه خاطرنشان کرد: اين ساختمان قابليت استفاده همزمان 1500 دانشجو را دارد كه از 35 كلاس آموزشي، 40 اتاق اداري، كتابخانه، سالن مطالعه، اتاق جلسات، سايت، سلف، بوفه تشكيل شده است.
وي در پايان از پيگيري هاي دفتر مقام معظم رهبري و معاونت مديريت و برنامه ريزي استانداري قم و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي قم و مجموعه اداري دانشگاه تقدير و تشكر كرد.
برقعي، رئيس پرديس خواهران نيز ضمن تشكر از دست اندركاران ساخت اين مجموعه آموزشي، تقارن افتتاح پرديس خواهران را با ايام الله دهه فجر را مبارك دانست و افزود: افزايش ميزان رضايت مندي دانشجويان، مايه وفاداري و پايبندي بيشتر جوانان به نظام و در جهت پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي است.
لازم به ذکر است، همزمان با پرده برداري از اين پروژه توسط رضوي و حجت الاسلام ديرباز، طرح هاي عمراني ديگري از جمله، مركز جديد آموزش هاي مجازي، آزمايشگاه هاي جديد زيست و سازه جديد پرورش گياهان محيطي(گلخانه) نيز به بهره برداري رسيد.