به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو عصر امروز به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف مناظره ای با حضور محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی احمدی نژاد و صادق زیباکلام عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با عنوان توهم توطئه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه شریف برگزار شد.
در این برنامه محمدعلی رامین مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: من فرهنگ اروپا را مشاهده و آسیب های آن را لمس کرده ام و می دانم که حقوق بشر در اروپا چه معنای دروغینی دارد؟ مشاهده کرده ام که دولت های غربی چگونه از مسلمان شدن یک جوان اروپایی ناراحت می شوند.
وی با اشاره به اینکه غربی ها سعی دارند که علوم و فنون مدرن به جوامع بشری منتقل نکنند، اما علوم انسانی خود را در اختیار مردم سایر کشورها قرار دهند، تا با این علوم انسانی، نیروهای فکری مطلوب خود را در میان دیگر ملل تربیت کنند، تصریح کرد: چرا که از کنار علوم انسانی قرار است انسان های مطلوب غرب تربیت شوند. این که گفته می شود شاه یک عنصر متوهم و جاهل بوده، قبول دارم؛ اما این که بگوییم در ایران تنها توهم توطئه وجود دارد و در غرب چنین نیست، خلاف واقع می باشد. زیرا اصولاً غربی ها با انگاره پردازی و توهم آفرینی علیه صنعت هسته ای ما، توانستند، ما را متوقف سازند.
رامین با بیان اینکه برخی در داخل درصددند که خود را هم سو با غربی ها نشان دهند، اظهار داشت: برخی در داخل مکررا مواضع خود را هم سو با غربی ها اعلام می کنند. برای مثال این که در بحبوحه مذاکرات می گویند ایران به دنبال بمب هسته ای بوده و کشورمان را تا آستانه اتهام در افکار عمومی جهان سوق دادند، بالاترین خیانت است.
مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد افزود: غربی ها پس از برجام اظهار داشتند که دیگر خیالمان از بابت ساخت بمب هسته ای در ایران راحت شده،از این پس به دنبال بهانه های دیگر علیه ایران می باشند و پرونده های دیگری علیه ما باز کنند؛ حال با این فرضیه ها باید پرسید که آیا توهم از آن ایران است یا دشمنان ما توهم پراکنی می کنند؟
وی با بیان این سوال که توهم چیست؟ و آیا می شود واقعیت ها را ندید و مدعی شد که ایران دچار توهم شده است؟ اظهار داشت: نوع پرورش نیروی فکری توسط غرب در مقوله علوم انسانی نشان می دهد که این امر نیازی به مزدور ندارد، چرا که زمانی که ذهن دانش آموخته خود را در اختیار بگیرند به راحتی به اهداف خود می رسند.
در ادامه رامین از زیباکلام پرسید «با توجه به اینکه شما استاد دانشگاه هستید و تاکنون به پرورش نیروی سیاسی پرداخته اید، کدام یک از نیروهای تربیت شده شما مدافع استقلال فکری، علمی و سیاسی در مقابل توطئه های آمریکا و انگلیس و اسرائیل می باشند؟» و ادامه داد: شاید از نظر شما و امثال شما، طی 37 سال گذشته، کشور آمریکا علیه ما توطئه ای انجام نداده است! و صدها مراکز پژوهشی برای براندازی ایران توسط آمریکا، اسرائیل و انگلیس تدارک نداده اند. حال آیا ما به دنبال کودتا در آمریکا و اروپا هستیم و یا دشمنان ما چشم به مملکت اسلامی ما دارند؟
مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد گفت: اظهارات شاه هم درست بود و هم غلط. این که می گفت که دیگر آمریکا و انگلیس مرا قابل اعتماد نمی دانند، صحیح بود، چرا که با اطلاعات گسترده خودشان می دانستند که دیگر ایران توسط رژیم پهلوی قابل کنترل نبود و خودشان می خواستند، با تغییراتی در درون رژیم، کنترل کشور ما را همچنان در اختیار داشته باشند.
وی اضافه کرد: زمانی که بازرگان انتخاب شد هدف این بود که انقلاب به آرامی به پیروزی برسد و بدون کشتار وسیع، از چنگال آمریکا خارج شود. اما وقتی در دولت بازرگان برخی کارها انجام شد، در بزنگاه 13 آبان همین فرد استعفا داد و از آن پس حوادث کشور با توطئه های دیگری مواجه شد.
رامین با بیان اینکه پس از 13 آبان 1358، انگلیس و آمریکا احساس کردند که ایران را از دست داده اند، گفت: امروز آمریکا مدعی شده که با فشار تحریم ها توانسته ایران را پای مذاکرات بکشاند و پر افتخارترین فناوری هایمان را از دستمان بیرون بکشد و حضور و نفوذ خود را پس از 37 سال مجدداً تثبیت کند.
مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد با بیان اینکه برخی ها به خاطره گویی علاقه مند هستند و به آقایان خاطره گو ملقب شدهاند، گفت: امروز در کشورمان آزادی عمل وجود دارد. افرادی در کشور هستند که همسو با نظرات دشمنان ما عمل میکنند و من معتقد نیستم که این افراد مزدور هستند. چرا که امام خامنه ای درباره این افراد گفتند: این انسان ها جاهل هستند، یاخائن. بنابراین مزدور وجاسوس نیستند، بلکه مرعوب ومجذوب دشمن می باشند.
وی افزود: مذاکراتی پس از 37 سال با کشوری که دشمن ما بود شکل می گیرد. این که گفته شود، آمده ام اوامر خدا را به کنار بزنم و به سراغ کدخدا بروم و یا کلید حل مشکلات ما تنها در دست دشمن ماست و یا اینکه دیگری بگوید که دشمنان می توانند با یک موشک، کل سیستم دفاعی ما را نابود کنند، نشان می دهد که ما در داخل هم مورد هجوم عوامل دشمن گرا هستیم.
رامین اشاره کرد: نباید فضایی را ایجاد کنیم که در ذهنمان، ملتمان تحقیر و مورد تمسخر گوینده واقع بشود. این نوع ذهنیت سازی، رسالت دستگاه های عظیم بیگانگان است. اروپا و آمریکا مراکز خیلی عظیم و رسانه های پرهزینه ای برای تغییر افکار در کشورمان تاسیس کرده اند.
مشاور مطبوعاتی احمدی نژاد ادامه داد: خیلی از روسای دانشگاه با حضور من در دانشگاه ها مخالفت کرده اند. برای مثال هاشمی صاحب دانشگاه آزاد از 14، 15 سال پیش، بنده را به دانشگاه خود راه نمی دهد، چرا که می داند با شناخت و تجربه ای که دارم می توانم دانشجوها را نسبت به اطرافشان روشن کنم و بگویم که این دانشگاه بیت المال است.
وی گفت: اگر یک استاد در غرب بخواهد ایران را توجیه کند، همان طور که برخی ها در ایران، غرب را توجیه می کنند، بلافاصله از محیط آموزشی حذف می شود. حال این میدانی که جمهوری اسلامی باز کرده، البته بسیار خوب است و این آزادی در کشورمان بی نظیر است، هر چند مورد سوءاستفاده برخی قرار می گیرد.
رامین با اشاره به بحث مذاکرات گفت: پس از دو سال و نیم تلاش تیم مذاکره کننده، در کشورمان هیچ چیزی عوض نشده است. تحریم ها بر سر جایش مانده اند و به علاوه تکثیر هم خواهند شد. در پسابرجام فقط صحنه چالش مستقیم آمریکا با ما، تبدیل به صحنه چالش نوچه های آمریکا با ما شده است. برای مثال امروز عربستان را برای رویارویی با اهداف ما به جلو می اندازند تا هزاران حاجی مسلمان و از جمله صدها حاجی ما را قتل عام کند و حتی یک عذرخواهی هم نکند.
معاون مطبوعاتی دولت احمدی نژاد ادامه داد: دشمن درصدد است که چهره اسلام را توسط گروه های تروریستی خودساخته، به خبیثانه ترین حالت نشان دهد و خود مسلمانان را هم از اسم اسلام بترساند و از عنوان دولت اسلامی متنفر کند.
رامین بیان داشت: این که تروریست های دست ساخته آمریکا و مزدورانش، سرزمین به سرزمین به مرز کشورمان نزدیک می شوند و این که ما ناگزیر از حراست از امنیت ملی خود هستیم و باید مانع نفوذیهای دشمن بشویم، آیا دچار توهم توطئه ایم؟ چرا دشمن خود را می ستایید و ملت خود را تحقیر می کنید؟ آیا پس از این همه شعارها و ایجاد انتظارات، تاکنون تحریمی برداشته شده و از دشمنی ها کاسته شده و دشمن روز به روز تحریم های جدیدتری اضافه نمی کند؟
معاون مطبوعاتی دولت دهم با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون هلوکاست گفت: غرب اجازه بحث پیرامون هلوکاست را به هیچ کسی نمی دهد. حال وزیر خارجه ما که نه کارشناس هلوکاست بوده و نه از وقایع کشته شدگان جنگ های اروپا خبر دارد و نه هزاران منتقد ضدصهیونیسم را به رسمیت می شناسد، بدون هیچ اطلاعی می گوید که هلوکاست واقعیت بوده است. معنای این ادعای ظریف، بیعت با اسرائیل برای کسب اجازه از صهیونیست ها به منظور ورود به مذاکرات هسته ای بود.
وی با اشاره به موضوع فتنه 88 گفت: کسانی که امروز قصد فضاسازی دارند بدانند که در 88 بدترین خیانت ها علیه کشورمان اعمال شد. حیثیت کشور بر باد رفت و بدانید قرار بود اتفاقاتی که امروز در سوریه در حال وقوع است، سال 88 قرار بود در ایران رقم بخورد. حال این فتنه از داخل وخارج مدیریت، اما به هرحال کنترل شد. حالا آن کسی که روزی مدیریت این فتنه را برعهده داشت با ترفندهایش وسط مذاکرات ادعا می کند که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای بوده و یا اینکه می گوید دنیای آینده دنیای گفتمان هاست نه موشک ها و... همه اینها بیانگر این است که برخی در داخل می خواهند ایران را مورد هجمه دشمنا قرار دهند.