اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد کافی با بیان اینکه المپیادهای دانشجویی رویدادهایی با اهدافی چندگانه هستند، گفت: مهمترین هدف برگزاری این برنامهها تاکید بر روحیه همگرایی و وفاق بین دانشجویان در کنار فعالیتهای بدنی و ورزشی است.
وی ادامه داد: در واقع دانشجویان به عنوان گردانندگان اصلی آینده کشور، هر چقدر جسمی سالمتر و روحیه همکاری بیشتری داشته باشند، برای مملکت مفیدتر خواهند بود.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: ترویج ورزش به عنوان یک اولویت مهم در برگزاری این المپیادها بهشمار میرود. در حقیقت ورزش قهرمانی زمینهساز ورزش همگانی است و قهرمانان ورزشی هم میتوانند در این مسیر به عنوان الگو بشمار آیند.
کافی ادامه داد: ایجاد روحیه کار گروهی یکی دیگر از اهدافی است که در این مسابقات در نظر گرفته میشود. علاوه بر این وحدت و همدلی و ایجاد آشنایی بین دانشجویان از مناطق مختلف کشور یکی دیگر از رویکردهای مهم است که ما در برگزاری این رویدادهای ورزشی آن را دنبال میکنیم.
وی با اشاره به تاثیر برگزاری این المپیادها در ایجاد فضای شاداب و پرنشاط در دانشگاهها، آن را به عنوان یکی دیگر از رویکردهای المپیادهای ورزشی برشمرد و گفت: از دو سال پیش که دانشگاه فردوسی مشهد آمادگی خود را برای برگزاری سیزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور اعلام کرد، دانشگاه فرایند آمادهسازی خود را برای برگزاری این رویداد مهم آغاز کرده است و دانشگاه فردوسی مشهد سال 81 نیز میزبان برگزاری ششمین دوره المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان کشور بود که خوشبختانه میزبانی آن دوره نیز به شکلی مطلوب برگزار شد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به فعالیتهای دانشگاه فردوسی برای آمادهسازی محیط آن برای برگزاری این دوره از المپیاد خاطرنشان کرد: ما تلاش کردهایم که آمادگی دانشگاه را در چند بعد ایجاد کنیم. عزم و اراده همگانی در دانشگاه این است که تمام مدیران، کارکنان و اساتید به طرق مختلف در برگزاری این رویداد مشارکت داشته باشند و خوشبختانه دانشگاه فردوسی مشهد از نظر برخورداری از امکانات ورزشی، زیرساختهای مناسبی را در اختیار دارد.
وی افزود: ما با همکاری وزارت علوم تلاش کردهایم که این زیرساختها را برای برگزاری سیزدهمین المپیاد آماده کنیم و اولین دانشگاهی هستیم که توانایی برگزاری تمامی رقابتها را در داخل مجموعه خودمان داریم.
کافی با اشاره به ظرفیتهای نیروی انسانی این دانشگاه برای میزبانی این دوره از المپیاد تصریح کرد: در حال حاضر چارت اجرایی المپیاد توسط این نیروها پر شده و نیروهای دانشگاه فردوسی شامل کادر اداری و نهضت داوطلبی باعث شده بسیاری از دانشجویان و اساتید و حتی بازنشستگان دانشگاه برای برگزاری این رویداد اعلام آمادگی کنند.
وی با بیان اینکه پیشبینی میکنیم دانشگاه فردوسی مشهد در سیزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور میزبان حدود 6000 میهمان باشد، گفت: ما برای این تعداد، امکانات لازم نظیر خوابگاه و تغذیه مناسب و با کیفیت که تامین کننده انرژی دانشجویان برای مسابقات باشد، در نظر گرفتهایم و علاوه بر اینها ما در طول دوره برگزاری المپیاد برنامههای جانبی فرهنگی نیز داریم .
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: انتظار ما این است در این دوره هم کاروان ورزشی دانشگاه فردوسی بتواند این افتخارات را تکرار کند.
کافی تاکید کرد: از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد انتظار داریم میزبان خوبی برای بقیه باشند و رسم میزبانی را به بهترین شکل بهجا آورند. دانشجویانی هم که بنا به ضرورت در تابستان امسال در دانشگاه حضور دارند باید به عنوان نماینده صالح دانشگاه فردوسی تلاش کنند نیازهای میهمانان خود را برآورده کرده و راهنماییهای لازم را به ایشان ارایه کنند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه هر کدام از رویدادهای ملی و بینالمللی نمادی را برای خود برمیگزینند، تصریح کرد: ما برای این المپیاد سمبل آهو را در نظر گرفتهایم تا هم از نظر چابکی و زیرکی این حیوان و هم از بعد معنوی آن به جهت حضور مرقد مطهر امام رضا(ع) بتواند اثر معنوی خود را داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین تلاش شده تا آیین افتتاحیه و اختتامیه المپیاد نیز به گونهای برگزار شود که تکراری نبوده و سرگرمکننده باشد. در این راستا به مناسبت نام دانشگاه به عنوان فردوسی که صاحب شاهنامه است، یکی از داستانهای آن به صورت نمایشی به تصویر کشیده خواهد شد تا وظیفه خود را از این منظر نیز بتوانیم ایفا کنیم.