به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی چهارشنبه شب در دیدار با اعضای ستاد دهه کرامت کشور افزود: تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ماهیتا فرهنگی است یعنی مبنای انقلاب یک امر فرهنگی است که این امر همواره مورد توجه بزرگان انقلاب بوده و در صدر انقلاب اسلامی هم صاحب نظران به دسته بندی های انقلاب توجه می کنند، به گونه ای که آنها ماهیت ایران را فرهنگی تعریف می کنند.
وی اضافه کرد: اگر ما آن را به عنوان یک اصل بپذیریم که انقلاب ما انقلابی است و جوهره فرهنگی دارد، حال سوال این است که بهترین ماهیتی که برای فرهنگ در این انقلاب می توان تعبیه کرد، چیست؟
لاریجانی اظهار داشت: احساسات به دین و نسبت به اهل بیت در کشور ما موج می زند و این چیز مهمی است که باید آن را صیانت و حفظ کرد و همین دهه کرامت وجه احساسی دارد و خیلی هم خوب است. اما مهمتر از آن این است که از این فرصت ها برای عمق بخشیدن به معارف اهل بیت (ع) استفاده کنیم. آنجاست که پایه های انقلاب عمیق می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در عین حال اظهار داشت: با توجه به اینکه دین اسلام دین خاتم است، به همین دلیل کمال در آن نهفته است؛ اگر ما دین را پایه کار قرار دهیم انتخاب بهینه برای تقویت انقلاب است. آن چیزی که احیا کننده دین است امام خمینی (ره) به عنوان اسلام ناب محمدی معرفی کرد که دو پایه دارد، کتاب و عترت که هر دو وجهش مهم است؛ هم کتاب به عنوان مبنای اصلی و هم عترت به عنوان مفسر حقیقی آن. در ایران که مهد معارف اهل بیت است به این موضوع به طور تلویحی توجه بیشتری شده است.
وی همچنین با تشکر از اعضای ستاد دهه کرامت احیای فرهنگ کرامت را امری ستدونی دانست و خطاب به این اعضا گفت: در ابتکاری که برای دهه کرامت بود هر چه بتوانید از لایه های عمقی تر معارف اسلامی استفاده کنید که جلوه های هنری، ادبی و حدیثی دارد و همه عمق بخشیدن محسوب می شود؛ این کمک زیادی می کند که حرکت تکاملی انقلاب شتابان شود.