به گزارش گروه اقتصادی، جمشید مغازهای اظهار کرد: باوجود بخشنامه سازمان حمایت مبنی بر "افزایش و کاهش قیمت، به نوسانات ارز و تقاضا بستگی دارد و به تولیدکنندگان مربوط میشود" بازهم تولیدکنندگان تمایلی به افزایش قیمت ندارد، زیرا افزایش قیمت در بازار باعث رکود میشود و در تولید و صادرات وقفه ایجاد میکند.
وی افزود: با افزایش قیمت شکر و نایاب شدن آن در بازار، عرضه آن فقط به بورس منوط شده که این امر باعث شد تا بسیاری از شرکتهای کوچک و نوپا که نقدینگی کافی برای تأمین مواد اولیه نداشتند لطمه فراوانی را متحمل شدند.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: طی آمار موجود حداقل میزان مصرف سالیانهی شکر کشور دومیلیون و دویست هزار تن و حداکثر 2 میلیون و 400 هزار تن است و محصول شکر مصرفی داخلی از طریق چغندر و نیشکر بهدست میآید که کاملاً مشخص بوده و آمار دقیقی از آن موجود است.
مغازهای درباره شرایط صنعت بابیان اینکه توان صنعت شیرینی و شکلات بسیار وسیع و قدرتمند است، آمار اشتغال بسیار بالایی دارد گفت: این صنعت باید موردحمایت قرار گیرید و امکانات و تسهیلات خاص برای آن در نظر گرفته شود تا صادرات آن تقویت شود.
مغازهای به فعالیتهای انجمن اشاره کرد و گفت: حضور بسیار فعالی در نهادهای مختلف مانند اتاق بازرگانی داشتهایم و مشکلات این صنعت را برای آنها بازگو کردیم و در حال پیگیری هستیم و امیدواریم در 6 ماهه دوم سال این مشکلات به حداقل رسانده شود.