اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد اسماعیلی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در حاشیه سفر علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شهر زنجان ضمن تقدیر و تشکر از این اقدام علی جنتی، اظهار داشت: امیدواریم پیامدهای مثبت سفر ایشان به زنجان تنها در افتتاح یک کتابخانه عمومی خلاصه نشود و شاهد اقدامات بیشتر برای بهبود وضعیت فرهنگی استان باشیم.
اسماعیلی ضمن تاکید بر اینکه فرهنگ مهمترین و اساسی ترین مقوله ایست که باید به آن توجه داشت، افزود: متصدیان فرهنگی نیز باید جزو افراد نخبه و هوشمند یک کشور باشند و انتظارمان از مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که در انتصابات مدیران استانی خود تقوا و تخصص را بیش از پیش مدنظر قرار دهند تا مبادا خدای نکرده شائبه ای در اذهان مردم حول این موضوع پیش بیاید.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بودجه های فرهنگی نه تنها در استان زنجان، بلکه در کل کشور به صورت ناکارآمد و نامطلوب در بخش های مختلف تلف می شود و متاسفانه شاهد بهبود این وضعیت نیستیم.
این فعال دانشجویی با خاطرنشان کردن اینکه فرهنگ طیف گسترده ای از فعالیت ها را شامل می شود، افزود: برخی در کشور نسبت به فرهنگ دیدگاهی انحصاری دارند و آن را در موسیقی خلاصه می کنند و همچنین از آن برای تبلیغات و هجمه های سیاسی بهره می گیرند.
اسماعیلی افزود: انتظارمان از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهبود فعالیت های فرهنگی در تمامی عرصه های مشتمل فرهنگی است و فعالیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستاورد های چند ساله آن نیز نباید در برگزاری چند کنسرت و امثالهم خلاصه شود.
وی ادامه داد: گرچه موسیقی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اما فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی تنها در موسیقی خلاصه نمی شود و از بسیاری از شاخصه های فرهنگی همچون مطالعه و کتابخوانی امروزه غافل شده ایم.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های دانشجویی برای بهبود عملکرد نهادهای فرهنگی، تصریح کرد: در همین دانشگاه زنجان بسیاری از دانشجویان هنرمندی هستند که از ظرفیت های آن ها در هیچ سازمان و نهاد فرهنگی استفاده نمی شود.
اسماعیلی ادامه داد: نه تنها از ظرفیت های فرهنگی و هنری دانشجویان در معاونت های فرهنگی وزارت علوم در دانشگاه ها به طور باید و شاید استفاده نمی شود، بلکه این نهاد ها به دلیل کمبود بودجه از فعالیت های فرهنگی و هنری دانشجویان نیز ممانعت به عمل می آورند.
این فعال دانشجویی ضمن انتقاد از وضعیت فرهنگی دانشگاه ها تصریح کرد: موضوعات فرهنگی و هنری در حال حاضر برای برخی از تشکل های سیاسی دستاویزی برای تبلیغات و هجمه های سیاسی شده است و به همین دلیل شاهد ولنگاری های فرهنگی در محیط های دانشجویی هستیم.