اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مهدی آیدین مهر، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ایام الله ۱۳آبان گفت: تسخیر لانه جاسوسی نتیجه یک کار تشکیلاتی و انقلابی بود و در این راستا باید تفکر اسلام سیاسی را گسترش داد.
وی تصریح کرد: فلسفه تسخیر لانه جاسوسی را باید در اذهان دانشجویان و جوانان نخبه علمی و انقلابی آن زمان بیابیم. تفکری که بر ذهن این دانشجویان حاکم بوده، نشات گرفته از فکر انقلابی و استکبارستیز معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی می باشد؛ فکری که مصداق کامل اسلام سیاسی و فعال است؛ نه منفعل و دانشجوی آن زمان این را به خوبی درک کرده بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی اظهار داشت: جوانی که دارای این تفکر باشد به خوبی مسایل پیرامونش را تجزیه و تحلیل می نماید و متوجه می شود که سفارت خانه یک کشور بیگانه به مکانی برای جاسوسی و فعالیت های ضد انقلاب تبدیل شده و مطمئنا دانشجویی که به دنبال رسیدن به تمام آرمان های انقلابش است، نمی تواند مانعی به این بزرگی را درون و بطن جامعه انقلابی خود تحمل کند و یک تصمیم بسیار ریزبینانه و و عاقلانه می گیرد و نتیجه ای طلایی را رقم می زند.
وی افزود: بزرگی کار آنان تا اینجا بود که حضرت امام آن را تداوم انقلاب و حتی انقلاب دوم خطاب کردند. این نوع تفکر و بینش سیاسی امروزه هم در میان جوانان حاکم است. شاید بتوان گفت جوانان دغدغه مند امروز به لطف الهی و رشد و پیشرفت جامعه اسلامی تاثیرگذاری بیشتری از دانشجویان دوران انقلاب دارند.
آیدین مهر با بیان اینکه دغدغه همان است ولی ابزار و نحوه کار پیچیده و پیشرفته تر شده است، ادامه داد: البته نوع تقابل در زمان ما فرق کرده است. جبهه همان جبهه، اما شیوه فرق کرده است. این مورد را در کتاب انسان 250 ساله مقام معظم رهبری نیز شاهد هستیم که نوع مبارزات در زمان های مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. امروزه نقش ما در جذب افکار و قلوب جوانان و مردم است که نقش تشکل ها اینجا جلوه گر می شود و علمدار این حرکت نیز بسیج دانشجویی است.
وی افزود: دانشجو باید در هر دو حوزه علمی و و عملی در دانشگاه فعالیت کند. به عبارتی دو وجهه کار که همان عمل و نظر است را باهم توامان در نظر قرار دهد. دانشجوی انقلابی ممتاز کسی است که بتواند هم در عرصه علمی نفر اول باشد و هم در جنبه کار تشکیلاتی؛ که الحمدلله شاهد این امر در دانشگاه علوم قضایی هستیم. ما اگر واقع بینانه بررسی کنیم باید انقلاب و به تبع آن تسخیر لانه جاسوسی را حاصل فعالیت افراد در تشکل ها بدانیم. در واقع کاری به این وسعت و دامنه اجرا با هماهنگی های تشکلی و تغذیه افکار توسط منبعی واحد رخ نمی داد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی با بیان اینکه بسیجی نباید خود را از بطن جامعه و دانشجویان جدا کند، گفت: کسی که وارد بسیج می شود باید همان دوستان قبلی خود را حفظ کند و روی آن ها تاثیرگذاری داشته باشد.
وی ادامه داد: بسیجی کسی نیست که مغرور شود. به قول رهبر انقلاب ما باید دنبال جذب حداکثری و دفع حداقلی باشیم. تشکلهای دانشگاه علوم قضایی نیز به عنوان دانشگاهی که سالانه 200 قاضی وارد دستگاه قضایی کشور می کند، دارای نقش حیاتی تر و دقیق تری هستند. به عبارتی ما امروزه در این دانشگاه با قضات آینده کشور مواجه هستیم و تامین سلامت و فضای فرهنگی مناسب، عواقب خود را در سیستم قضایی کشور خواهند گذاشت.