به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت امروز در اولین نشست خبری مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نشریات دانشجویی کشور که در محل باغ موزه نگارستان تهران برگزار شد، گفت: ایده ای مطرح شده که در حوزه نشریات دانشجویی در عرصه بین المللی نیز تعاملاتی داشته باشیم البته تا این حد توسعه یافته نیستیم که بتوانیم تعاملاتی بین المللی برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه علی رغم توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی، داشته های ما در حد قابل قبولی نیست، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که نشریات را به حد استاندارد برسانیم.
فراهانی در خصوص علت تاخیر در برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 10 بیان کرد: در جشنواره دوره قبل 14 هزار اثر دانشجویی به دبیرخانه ارسال شد اما در این جشنواره 36 هزار اثر به دبیرخانه ارسال شده واقعیت این است که پیش بینی ما افزایش 10 تا 20 درصدی آثار بود و به همین دلیل منابع، تعداد داوران و زمین داوری را براساس پیش بینی صورت گرفته تعیین و تقویم زمان بندی جشنواره را مشخص کردیم که در نهایت به دلیل بالا بودن تعداد آثار، به اجرای برنامه براساس زمان بندی پیش بینی شده نرسیدیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت بهداشت گفت: سه مرحله داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره تیتر 10 انجام شده که فقط هزینه داوری ها 400 میلیون تومان بوده است. در هر حال دبیرخانه جشنواره اعلام کرد که برگزاری این جشنواره به اسفند ماه سال 95 نمی رسد و نمی توانیم این برنامه را برگزار کنیم.
وی تصریح کرد: پس از تغییر در زمان جشنواره قرار شد که زمان آن به اردیبهشت ماه موکول شود اما چون ممکن بود جشنواره تحت الشعاع انتخابات قرار بگیرد به همین دلیل باز هم زمان مورد نظر تغییر کرد و هنوز تصمیم نهایی را برای تعیین زمان جدید نگرفته ایم. البته وزارت بهداشت آمادگی لازم برای برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 10 را دارد.
فراهانی با بیان اینکه دشمنان خارجی نمی خواهند آزادی بیان در کشورمان برقرار شود چون براندازی برای آنها راحت تر می شود، تصریح کرد: کسانی که با ایجاد فضای باز در کشورمان مخالفند دو دسته اند یک دسته کسانی هستند که دنبال کسب قدرت اند و یک عده هم دلواپسان واقعی هستند که معتقدند بسط این ماجرا می تواند اصل نظام را به خطر بیندازد.