عسکریان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اردکان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد دیدار رهبری با دانشجویان گفت: هر ساله شاهد صحبتهای صریح رهبر انقلاب در مورد مسائل کشور با دانشجویان هستیم امسال هم موضعگیری ایشان نسبت به سند 2030 را دیدیم که حجت را تمام کردند و آن را برای استقلال کشور مضر دانستند حال پس از این اظهارنظر رهبر معظم انقلاب دولت به دست و پا افتاده و گفته است که از ابتدا دو قوه مقننه و قضاییه هم در جریان این سند بودهاند.
عسکریان در ادامه افزود: شاه بیت دیدار رهبری با دانشجویان عبارت آتش به اختیار بود که این در مواقعی است که سازمانهای بالادستی متولی فرهنگ و سیاست ناکارآمد میشوند البته برخی سعی کردند مخاطبان رهبری که دانشجویان انقلابی بودند را افراد افراطی معرفی کنند در حالیکه حکم آتش به اختیار در چارچوب قانون و در مقابل ضعف سازمانهای بالادستی مطرح شده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اردکان در مورد نحوه غلبه گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاهها گفت: با توجه به اینکه در اغلب دانشگاهها تشکلهای انقلابی حضور دارند بهتر است این تشکلها به صورت جبهه واحد در سطح دانشگاه و فراتر از آن عمل کنند چرا که میشود از پتانسیل و ظرفیت همه تشکلها جهت غلبه دادن گفتمان انقلاب اسلامی بصورت منسجم و قویتر استفاده کرد و این نقض عملکرد مستقل خود تشکلها نیست البته بعضی از تشکلها در برخی از دانشگاهها منفعل شدهاند و دلیلشان این است که دانشگاه اجازه فعالیت را به آنها نمیدهد. رهبری در پاسخ به این افراد فرمودند "می شود". اگر به هزار و یک دلیل امکانات و بودجه فعالیت نداشتیم تا جایی که ممکن است ما کار را انجام دهیم بودجه و دیگر امکاناتش ان شالله آماده میشود. مثلا اگر دانشگاه اجازه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی را نمیدهد میتوان از گعدههای خوابگاهی و اتاق به اتاق استفاده کرد، این دیگر نیاز به اجازه و امکانات دانشگاه ندارد هر طور شده نباید گفتمان انقلاب اسلامی روی زمین بماند و همه تشکلها دست به دست هم بدهند تا کار پیش برود. این وحدت نیروهای انقلابی، نیازمند هم فکری و ارتباط گیری قوی است.
وی در ادامه گفت: شعار برداشتن سایه جنگ از سر کشور اگر برای همکاری با لیبرالیسم باشد باید جلویش گرفته شود. رهبری حملات تروریستی را به ترقهبازی تشبیه کردند چرا که کشور بیش از هر چیزی نیاز به امنیت دارد و فضای کشور باید آرام باشد. در بازه انتخابات افرادی به نهادهای امنیتی و نظامی و انتظامی بصورت لجام گسیخته تاختند چیزی در ذهن دشمن صورت گرفت که دولت با نیروهای نظامی و انتظامی نیست و دولت با اینطور حرف زدن در دشمن توهم ایجاد کرد. امنیت را به مذاکرات نسبت دادند نه به شهدای مدافع حرم. خب این توهم برای دشمن ایجاد شد که خودشان امنیت را قبول ندارند و میشود نفوذ کرد و گرنه قبل از اینکه میترسیدند اسم ایران را بیاورند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اردکان در پایان گفت: حال بعد از عملیات تروریستی تهران همان افراد انتخاباتی میگویند بیایید با هم باشیم ۴۰ سال است مردم با همند و مشکلی ندارند تنها مردم با کسانی که مخل نظام و امنیت کشور هستند مشکل دارند و آشتی نمیکنند باز با این حرفها این توهم را در دشمن ایجاد میکنند که مردم با هم نیستند این تعابیر را استفاده کردن در مقامات عالی نظام به شدت اشتباه است همه مردم و جناحها از ترور در ایران ناراحتند اما برخی افراد از برخی مواضع انتخاباتی دولت بسیار ناراحتند. ناراحتی اول مربوط به اظهارات وزیر اطلاعات دولت یازدهم است که گفته بود من سابقه اطلاعاتی ندارم ولی چون سید بودم روحانی از من خواست که در این جایگاه قرار بگیرم بعد در ستادهای انتخاباتی روحانی به شهدای مدافع حرم تاختند حال میگویند که شما برای تضعیف دشمن از ترور خوشحالید کسی از ترور خوشحال نیست بلکه از سهل انگاریهای اتفاق افتاده ناراحتیم و برخی به علت اینکه قبل و بعد از ترور به دغدغهشان گوش داده نشده است بیشتر ناراحتند. نیروهای تروریستی با قساوت وارد میشوند و ماشاهد رشادت پاسداران سپاه انقلاب اسلامی هستیم پاسدار تیر میخورد اما در را برای ورود تروریستها به صحن اصلی مجلس می بندد و آنها را منحرف میکند مثل جانفشانی آتش فشانها در حادثه پلاسکو، لذا باید در همه لحظات سپاسگذار افراد امنیتی کشور باشیم نه اینکه شب انتخابات به آنها بتازیم و در زمان عملیات تروریستی از آنها تشکر کنیم.