اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* حضرت آقا در دیدار اخیر با دانشجویان تصریح کردند که اگر "قرارگاههای فرهنگی" دچار اختلال شدند و اصلی را از فرعی تشخیص ندادند، دانشجوها آتش به اختیارند. این فرمایشات واجد نکات مهمی بود:
۱. آتش به اختیاری یعنی هر سربازی در حوزه مسئولیت خود معطل فرماندهی نماند؛ نه اینکه وظیفه خود را رها کرده و جای دیگران بنشیند. آتش به اختیاری یعنی کار جهادی با عزم انقلابی.
۲. در خصوص اینکه چرا معظم له در شرایط حاضر این اصطلاح را به کار بردند میتوان گفت وقتی تساهل فرهنگی و اجتماعی غربی در کشور ما نفوذ کند و از سوی دیگر، متولیان فرهنگی نتوانندامور اصلی فرهنگی را مدیریت کنند نوبت به آتش به اختیار میرسد، این یعنی ضروری است جوانان انقلابی به صورت خودجوش اولا: به نقد فرهنگ غرب بپردازند، ثانیا: برای اصلاح "سبک زندگی" تلاش کنند، ثالثا: به تبیین فرهنگ اصیل اسلامی بپردازند، رابعا: شبهات فرهنگی را پاسخ دهند.
۳. نکته مهم دیگری که در فرمایشات معظم له وجود دارد بیفایده بودن عملکرد ساختارهای فرهنگی و ناکارآمدی مدیران این حوزه است. بر این اساس میتوان گفت فرمایشات رهبری یک هشدار جدی به جوانان انقلابی است که اولا: اقدام مناسبی برای حفظ دستاوردهای انقلاب صورت نمیگیرد و دستاوردهای انقلاب در معرض خطر نابودی هستند، ثانیا: جوانان انقلابی به خیر مدیران نامآشنا امیدی نداشته باشند.
۴. نکته آخر اینکه جماعتی که فرمان سکاندار انقلاب را به هرج و مرج و بیقانونی! ربط میدهند همان کسانی هستند که 8 سال پیش همه قوانین، نهادها و ساختارهای کشور را به هیچ انگاشتند و مردم را تشویق به حضور در کف خیابانها و به آتش کشیدن معابر کردهاند؛ قرآن در حق این بیماردلان میفرماید: «فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا».
سید مهدی ستایش- دانشجوی ارشد ژئوپلیتیک دانشگاه اصفهان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.