اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ *امام خمینی (ره) فرمودند: اگر بنا باشد که شما به جای اینکه اقتصاد مردم را درست کنید، به جای اینکه این کشور را بررسی کنید ببینید کجاهاست که مخروبه است ...، به جای این، اگر چنانچه بنشینید سر مسند و با حرف و با فحاشی به هم، از مسائل غفلت بکنید، این همان است که قدرتهای بزرگ میخواهند تا این مملکت خرابه بماند...، این همان است؛ شما هم عمال آمریکائید منتها ملتفت نیستید.
ماههاست دولت شعار «آزادی بیان» میدهد. اما در عمل چیز دیگری مشاهده میشود. میبینیم که منتقدان دولت هر روزه با فحاشیهای اعضای هیئت دولت و هم حزبیهایشان، مواجه میشوند. اما بهتر است یادآور شویم به جناب روحانی که شهید بهشتی فرمودند: آن مسئولی که بیتوجه به انتقادها باشد، طاغوتی است که بر مسند کبریایی تکیه زده و شایسته اطاعت و فرمانبری نیست؛ جامعه اسلامی، جامعه هوشیارها و زباندار ها است. بهتر است آقای رئیس جمهور کمی با صعه صدر گوش فرادهند تا ببینند حرف حساب این به قول خودشان «دلواپسان و «بیسوادها» و «کاسبان تحریمها» چیست!
من به عنوان یک دلواپس سوالاتی از وی دارم؛
۱)جدیدا شاهد تصویب تحریمهای جدیدی در مجلس سنای آمریکا هستیم و از جمله شرکتهایی که نامشان در فهرست جدید تحریمهای اتحادیه اروپا درج شده است: گروه صنعتی موشک کروز، کالا الکتریک، صنایع هوانوردی قدس و الا ماشاالله شرکتهای دیگر... . این درحالی است که وزیر امور خارجه گفتهاند دیدارهایی عالی با رهبران در برلین، رم و پاریس داشتم و به رغم خصومت آمریکا، اتحادیه اروپا به برجام و تعامل سازنده پایبند است. اما ظاهرا اینها صرفا حرفهایی است که میخواهید با آنها، مردم را که هیچ، خودتان را هم گول بزنید. حال من از شما که رئیس جمهور هستید میپرسم، ما در قبال نابودی صنعت هستهای کشور که دسترنج دانشمندان و شهدای زیادی بود، چه چیزی دریافت کردیم به جز تحریمهای جدید؟!چه کسی پاسخگوی این همه ضرر وارد شده به کشور است و چه کسی پیگیر رسیدگی به این مسائل نقض کننده برجام از سوی اروپاییها است؟! از طرفی هم، طبق نشست سازمان ملل، سفر قاسم سلیمانی به عراق هم نقض برجام شد! ما نباید برجام را نقض کنیم اما آمریکاییها میتوانند؟! این چه منطقی است؟ چرا در این باره سکوت کردهاید؟
۲) آقای واعظی وزیر ارتباطات فرموده اند: برجام نقض شد، ما یادگرفتهایم چگونه با تحریمهای آمریکا زندگی کنیم. آیا همین منتقدانتان قبل از تصویب برجام، نگفته بودند که آمریکا قابل اعتماد نیست و تحریمها بر مردم ایران هیچ اثری نخواهد داشت؟
۳)جناب روحانی، بهتر نیست مواضعتان را به طور صریح و واضح نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روشن کنید؟ درطول مدت ریاست جمهوریتان، شاهد کاهش بودجه نظامی کشور بودهایم و همچنین شاهد سکوتتان در برابر طرح کاخ سفید مبنی بر اینکه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران تروریست خوانده شود و وارد لیست سیاه آمریکا شود! از طرفی هم تیلرسن و کاتن گفتهاند: هدف رسمی آمریکا براندازی است و برای اینکار باید از سد سپاه بگذرند!سکوتتان چه معنایی دارد؟ مگر خودتان نگفتید که دیپلماسی و مقاومت دوروی یک سکه هستند؟ واقعیت این است که شما هم در دیپلماسی شکست خوردید و هم در مقاومت.
۴)سوال بعدی اینجانب در مورد اسناد و قراردادهایی است که توسط هیئت دولت تصویب میشوند. آیا در امضای این اسناد، صلاح تمام ملت ایران درنظر گرفته میشود؟ یک نمونهاش سند ۲۰۳۰ است که نوعی نفوذ و سلطه همه جانبه بر کشور است و استقلال کشور را زیر سوال میبرد. این درحالی است که طبق اصل ۱۵۲ و ۱۵۳ قانون اساسی، هرگونه قراردادی که موجب سلطه بیگانه برمنابع طبیعی، اقتصادی، فرهنگ، ارتش و دیگر شئون شود ممنوع است! و طبق سوگند نامه ریاست جمهوری (اصل ۱۲۱ قانون اساسی)، شما سوگند یادکردهاید که درحراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزید.
پیشنهاد اینجانب این است که شما کتاب قانون اساسی را تنها برای یک بار مطالعه کنید، دیگر زمان این رسیده است که پاسخگوی اینگونه سوالات مردم باشید. در آخر سخن شهید بهشتی را برایتان خاطر نشان میکنم که فرمودند:
«در مذاکره با دشمن و کشورهای بیگانه باید دیدگاههایمان را بر اساس معیارهای انقلاب تنظیم کنیم و با هرکسی که صحبت میکنیم، باید با آنها با قاطعیت حرف بزنیم؛ آنها باید حس کنند که ما از موضع قدرت با آنها روبرو هستیم. باید درهریک از این مذاکرات یک پیروزی روانی به دست آوریم.»
فاطمه محمدی عضو فعال جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان و معاونت خواهران روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است