متقاضیان شرکت در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی تا پایان وقت اداری روز ۲۲ آبان ماه ۹۶ فرصت دارند نسبت به تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک خود اقدام کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی به منظور تجلیل و تکریم از محققان برجسته ایرانی داخل و خارج از کشور و معرفی فعالیتهای تحقیقاتی برتر علوم پزشکی دی ماه ۹۶ برگزار میشود.
این جشنواره در دو قسمت افراد حقیقی و نهادهای حقوقی برگزار میشود که افراد حقیقی (پژوهشگران حوزه سلامت) شامل محققان ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور دارای حداقل H. index به میزان ۱۰، محققان جوان و دانشجو (دارای حداقل H. index به میزان ۷)، صاحبان ابداعات و اختراعات و صاحبان پژوهشهای برتر هستند که آثار آنها در یکی از کمیتههای علوم پایه پزشکی، علوم بالینی و سلامت و ابداعات، اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار میگیرد.
نهادهای حقوقی نیز شامل دانشگاههای علوم پزشکی کشور، مراکز تحقیقاتی مصوب علوم پزشکی کشور، کمیتههای تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، مجلات علمی پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور و سازمانهای غیردولتی، شرکتها، مؤسسات، انجمنهای خیریه و انجمنهای علمی حامی پژوهشهای علومپزشکی است.
متقاضیان شرکت در جشنواره جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی «razi.hbi.ir» یا «razi.research.ac.ir» و «razifestival.ir» مراجعه کرده و تا پایان وقت اداری روز ۲۲ آبان ماه نسبت به تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک خود اقدام کنند.
شرایط شرکت در جشنواره:
افرادی که مایل به شرکت در گروههای محققان و محققان جوان یا دانشجو در هر کمیته هستند لازم است پس از ثبت نام، کارنامه پژوهشی ۸ سال گذشته شامل مقالات – کتب تألیفی و پتنت خارجی (از سال ۱۳۸۹ یا ۲۰۱۰ به بعد) را از طریق سامانه الکترونیکی جشنواره ارسال کنند.
محقق جوان، داوطلبان متولد ۱۳۶۱ و به بعد (با ارائه تصویر شناسنامه) و محقق دانشجو، داوطلبان متولد ۱۳۵۷ و به بعد (با ارایه تصویر شناسنامه و گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه) را شامل میشود.
افرادی که مایل به شرکت در بخش ابداعات، اختراعات و فناوری در حیطههای علوم پزشکی هستند، لازم است پس از ثبت شرح کامل ابداع یا اختراع، کارنامه پژوهشی ۸ سال اخیر خود (از سال ۱۳۸۹ یا ۲۰۱۰ و به بعد) را به انضمام مستندات لازم از طریق سامانه جشنواره ارسال کنند، فقط در موارد استثنایی طبق نظر داوران شرط ارائه مقاله منتفی خواهد شد.
بر اساس آئین نامه بنیاد ملی نخبگان برای استفاده از مزایای بنیاد لازم است سهم مشارکت داوطلب کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری حداقل ۴۵ درصد باشد.
محققانی که دارای مقالهای با شرایط زیر باشند میتوانند در هریک از کمیتههای علوم پایه پزشکی یا علوم بالینی و سلامت در گروه پژوهش برتر ثبت نام کرده و مقاله خود را ارسال کنند.
الف) داوطلب نویسنده اول یا مسوول باشد. ب) مقاله در سه سال اخیر (۱۳۹۴ یا ۲۰۱۵ و به بعد) در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی چاپ شده باشد. ج) مقاله دارای حداقل Citation ۳۰ در ISI باشد. د) IF مجله حداقل ۱۰ باشد یا مقاله در ۱۰ درصد اول نشریات تخصصی موضوع مقاله چاپ شده باشد.
کلیه داوطلبان گروه پژوهش برتر و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری لازم است موافقت نامه همه همکاران خود را آپلود کنند، در غیر این صورت پرونده به کمیته داوران ارسال نخواهد شد.
دانشگاه ها، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، کمیتههای تحقیقات دانشجویی و مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور مطابق شاخصهای تعریف شده در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، ارزشیابی و امتیازدهی میشوند و برترینها به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی معرفی میشوند.
سازمانهای غیردولتی، شرکت ها، مؤسسات، انجمنهای خیریه و انجمنهای علمی حامی پژوهشهای علوم پزشکی در صورت داشتن شرایط لازم پس از ثبت نام، مستندات و تأییدیههای انجام فعالیتهای پژوهشی سازمان را با تأیید بالاترین مقام مسوول مؤسسه مربوطه به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ارسال میکنند.
دبیرخانه جشنواره رازی در کنار روال فراخوان کلی و معمول ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشنواره، به طور فعال محققان و پژوهشگران برتر کشور را شناسایی و برای شرکت در جشنواره دعوت خواهد کرد.
تمام مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام میشود. داوطلبان کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در صورتیکه نمونه اختراع داشته باشند لازم است آن را به همراه لوح فشرده حاوی فیلم اختراع خود به دبیرخانه ارسال کنند.
برگزیدگان ۸ دوره اخیر (دوره پانزدهم و به بعد) نمیتوانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند. (داوطلبان گروه پژوهش برتر از این قائده مستثنی هستند).
انتخاب برگزیدگان کمیتههای علوم پایه پزشکی و علوم بالینی و سلامت به استثنای داوطلبان پژوهش برتر براساس شاخصهای کارنامه پژوهشی ۸ ساله اخیر صورت خواهد گرفت. شاخصها عبارتند از: الف- مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی ISI (Web of Science) , Medline, PubMed, PMC, Scopus, Emerging Sources Citation Index, Embase, Chemical Abstract, Biological Abstract, CINAHL. ب- کتب تألیفی. ج- پتنت خارجی
جهت بررسی و امتیاز دهی، ارسال Pdf هر مقاله الزامی است، در غیر اینصورت مقاله قابل بررسی نخواهد بود. تنها به مقالاتی که در حیطه علوم پزشکی باشد امتیاز تعلق میگیرد.
برای هر مورد کتاب تألیفی داوطلب درصورتی که حداقل ۱۰ درصد یا ۱۰ مرجع از منابع آن ناشی از پژوهشهای مؤلف باشد حداکثر ۲۰ امتیاز تعلق میگیرد.
ارسال یک نسخه از اصل کتاب به دبیرخانه به منظور بررسی و امتیاز دهی الزامی است.
برای هر مورد پتنت خارجی داوطلب درصورت ثبت شدن و داشتن مستندات لازم شامل تصویر، شماره، کشور محل اجرا و لینک دسترسی به پتنت حداکثر ۴۰ امتیاز تعلق میگیرد. اگر پتنت، کاربردی و تجاری شده باشد با نظر هیأت داوران حداکثر ۸۰ امتیاز اختصاص مییابد.