رئیس مرکز نوآوری نصیر گفت: کارگاه و تیمهای تحقیقاتی بسیار خوبی جهت کمک به ارائه خروجیهای باکیفیت به شرکتهای دانش بنیان و حل مشکلات آنان در مرکز نوآوری در دانشگاه خواجه نصیر مستقر شده اند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛مرکز نوآوری نصیر با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با هدف پذیرش و حمایت از تیمهای فناور مبتنی بر محصولات و خدمات فناورانه سخت افزاری، نرم افزاری به تازگی در دانشگاه خواجه نصیر توسط سورنا ستاری افتتاح شده است.
حامد ابراهیمی مدیر مرکز نوآوری دانشگاه خواجه نصیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن معرفی این مرکز در خصوص هدف تاسیس آن در دانشگاه گفت: مرکز نوآوری نصیر متشکل از شرکتهای دانش بنیان، مجموعههای توانمندساز و تیمهای استارت آپ است که با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و با هدف تشویق دانشجویان به راه اندازی کسب و کار دانش بنیان و فناورانه در دانشگاه خواجه نصیر افتتاح شده است.
وی در خصوص حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از مراکز نوآوری در دانشگاهها عنوان کرد: معاونت علمی حمایت از ۱۰ مرکز نوآوری دانشگاهها را در استان تهران و دیگر استانها و حمایت از مباحث کارآفرینی و نوآوری را هدف گذاری کرده است.
ابراهیمی با اشاره به شرایط پذیرش شرکتها در مرکز نوآوری نصیر اظهار کرد: شرکتهایی که شاخصه رویکرد آنان استارت آپ یا ایدهای که در نهایت منجر به شکل گیری کسب و کار و یا کسب و کاری که هدف آن پیشرفت باشد در مرکز نوآوری پذیرفته میشوند که طی برگزاری دو رویداد برگزیدگان در حوزه فناوریهای نوین میتوانند در مرکز مشغول فعالیت و از حمایت مرکز نیز برخوردار شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: محورهای اصلی مرکز نوآوری نصیر در حوزه فناریهای سخت (هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و IOT) است.
رئیس مرکز نوآوری نصیر با تاکید بر حضور تیمهای تحقیقاتی موثر در مرکز نوآوری خاطرنشان کرد: کارگاه و تیمهای تحقیقاتی بسیار خوبی جهت کمک به ارائه خروجیهای باکیفیت و حل مشکلات آنان در مرکز نوآوری مستقر شده اند.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر ۶ شرکت فناورانه، ۲ شرکت دانش بنیان و ۴ تیم دانشجویی که در جشنواره یا مدرسه تابستانه شرکت کرده بودند در این مرکز حضور دارند.